Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 09:41:04
Izklaide » Latvijas Loto TV izložu šovā SuperBingo laimē automašīnu Škoda Octavia un divus 5000 latu laimestus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas Loto TV izložu šovā SuperBingo laimē automašīnu Škoda Octavia un divus 5000 latu laimestus
Autors: Aiga Lazdāne, 15/12/2008 09:28

14.decembra loteriju TV šovā SuperBingo Dāvanu mēneša ietvaros laimestu ratu, uz kura ir tikai automašīnas, šoreiz grieza iepriekšējā nedēļā izlozētā laimīgā kvīts numura īpašniece Tatjana Vasiļjeva no Stalbes. Viņas laimests – automašīna Škoda Octavia, ko piedāvā Karlo Motors. Jau ziņots, ka visās decembra izlozēs SuperBingo papildus līdzšinējiem laimestiem tiek izspēlēti vēl seši garantēti laimesti – automašīnas Opel Vectra, Ford Mondeo, Hyundai Santa Fe un Mitsubishi Outlander vēl ir iespējams laimēt, bet Mazda 6 un Škoda Octavia jau ir laimētas.

14.decembra šovā tika laimēti vēl divi vērtīgi laimesti - Auditorijas spēlē Naudas spēle Maija Kuksa no Ozolniekiem laimēja 5000 latu. Lielajā laimes ratā arī tika laimēts 5000 latu laimests, tā ieguvējs - Ojārs Maķis no Talsu rajona. 

Šajā gadā SuperBingo auditorijas spēlēs laimētas jau divdesmit automašīnas. Spēles uzkrājums uz nākamo izlozi ir sasniedzis šīs spēles rekordu – Ls 75 771, un, laimējot SuperBingo līdz 42.bumbiņai, uzkrājuma ieguvējs saņems dāvanā arī māju ar kopējo platību 190 kvadrātmetri, ko uzcelsim laimētāja norādītajā vietā sadarbībā ar SIA „Husvik”.

Loterijas SuperBingo TV izloze ir vērojama katru svētdienu pl.10:00 telekanālā TV3.


Papildus informācija:
Aiga Lazdāne
Latvijas Loto
Mārketina menedžere
Tālr. 29 429 424
www.latloto.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu