Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 06:13:37
Sports » Jūrmalā apbalvo labākos sportistus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Jūrmalā apbalvo labākos sportistus
Autors: Baiba Gailīte, 15/12/2008 09:11

Piektdien, 12. decembrī, plkst. 19.00 viesnīcā „Daina”, Mellužu prospektā 59 tika pasniegta „Jūrmalas gada balva sportā - 2008” vairākās nominācijās.

Šogad „Jūrmalas gada balva sportā - 2008” tika pasniegta jau desmito gadu. Kā katru gadu, apbalvojumi tika sadalīti vairākās nominācijās: „Gada sporta skolotājs”, „Gada treneris Jūrmalā”, „Gada sporta klubs”, „Gada komanda Jūrmalā”, „Gada ieguldījums pilsētas sportā”, „Gada uzlecošā zvaigzne”, „Gada sporta notikums Jūrmalā” un, protams, „Gada sportists Jūrmalā” un „Gada sportiste Jūrmalā”.

Nominācijā Jūrmalas „Gada sporta skolotājs” balva tika pasniegta Pumpuru vidusskolas skolotājam Mārim Meieram.

Tituls „Gada sporta klubs Jūrmalā” tika piešķirts sporta klubam „Jūrmalas sports.” Par „Gada komanda Jūrmalā” titula īpašniekiem kļuva Latvijas čempioni un Pekinas olimpisko spēļu dalībnieki, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš.

„Gada uzlecošā zvaigzne Jūrmalā” ir Laura Ikauniece, Latvijas čempione un daudzu starptautisku sacensību pirmo vietu ieguvēja dažādās vieglatlētikas disciplīnās. Par „Gada sporta notikumu Jūrmalā” tika atzīts Latvijas atklātais čempionāts pludmales volejbolā, savukārt par „Gada ieguldījumu pilsētas sportā” tika atzīta Jūrmalas pilsētas stadiona „Sloka” būvniecība.

Nominācijā „Gada treneris Jūrmalā” par vislabāko tika atzīts Ainars Zvirgzdiņš, kura vadītā Latvijas sieviešu basketbola izlase izcīnīja iespēju un veiksmīgi startēja Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Visbeidzot – „Gada sportists Jūrmalā” jau trešo gadu pēc kārtas - tenisists Ernests Gulbis, savukārt titulu nominācijā „Gada sportiste Jūrmalā” ieguva Ieva Tāre, Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja, Pekinas olimpisko spēļu dalībniece.

Atzinību par „Mūža ieguldījumu pilsētas sporta attīstībā” saņēma Broņislavs Butāns. Par gada populārāko sporta veidu Jūrmalā tika atzīts basketbols.

Veiksmīga sacensību, pasākumu un treniņu norise nebūtu iedomājama bez Jūrmalas Pašvaldības policijas, Valsts policijas Jūrmalas policijas pārvaldes un Ceļu policijas nodaļas, SIA „Jūrmalas ātrā palīdzība”, SIA „Jūrmalas gaisma” un SIA „Jūrmalas ATU” palīdzības un atbalsta, tāpēc arī šiem valsts un Jūrmalas pašvaldības dienestiem tika pasniegti atzinības raksti par atbalstu un sadarbību sporta pasākumu organizēšanā. Atzinības raksti tika pasniegti arī par ieguldījumu jaunatnes sporta attīstībā.


Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i.
Baiba Gailīte
Papildinformācija: 7093948,
fakss 7093871,
e-pasts: prese@jpd.gov.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu