Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 01:54:42
Izklaide » Noslēdzies Jūrmalas fotokonkurss
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noslēdzies Jūrmalas fotokonkurss
Autors: Baiba Gailīte, 12/12/2008 15:20

Jūrmalas pilsētas domes izsludinātajam Jūrmalas 2008. gada rudens fotoattēlu konkursam kopumā tika iesniegti 17 autoru 314 darbi. Fotokonkurss ilga no 27.oktobra līdz 29.novembrim.

Konkursa žūrijas komisija vērtēja 16 autoru darbus, viena autora veikums tika atzīts par nederīgu, jo atbilstīgi konkursa nolikumam netika iesniegtas bildes, bet tikai to ieraksti CD formātā.

1.vietu un balvu – dāvanu karti viesnīcā „Jūrmala SPA” 300 latu vērtībā - ieguva Atis Meibergs, 2.vietu un balvu – dāvanu karti restorānā „Preatore” 100 latu vērtībā - saņēma Silvija Dzene, 3.vietu un balvu – 4h atpūtu četriem pieaugušajiem „Līvu akvaparkā” - saņēma Ivars Krūmiņš.

Konkursa uzvarētājs tika noteikts ar konkursa vērtēšanas komisijas lēmumu, izvērtējot fotoattēlu māksliniecisko vērtību un Jūrmalas pilsētas veiksmīgu un pozitīvu atspoguļojumu.

Iesniegtos darbus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija domes vadība, fotogrāfs, pilsētas māksliniece u.c. Žūrijas darbu vadīja Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Ģirts Trencis. „Visgrūtāk bija izlemt, kam piešķirt trešo vietu - žūrijas domas dalījās, labprāt būtu devuši vairākiem autoriem, bet apstiprinātais balvu fonds ir tāds kāds tas ir. Paldies visiem dalībniekiem par lielo atsaucību! Ceram arī nākamajos gados rīkot līdzīgus konkursus,” teic Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma un ārējo sakaru nodaļas vadītāja p.i. Dace Strēle.

Lai atlasītu atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Jūrmalas fotoattēlus pilsētas tūrisma brošūrām, tūrisma kartēm un citiem drukātiem izdevumiem, kā arī Interneta vietnēm, Jūrmalas pilsētas dome bija izsludinājusi fotoattēlu konkursu, kurā aicināja pilsētas iedzīvotājus, viesus un atpūtniekus iesniegt savu skatījumu uz pilsētu, vidi un sajūtām Jūrmalā.


Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i.
Baiba Gailīte
Papildinformācija: 67093948,
fakss 67093871,
e-pasts: prese@jpd.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu