Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 05:20:04
Izklaide » PRECIZĒTS: Grupa „Lidojošais paklājs” Rīgas mākslas telpā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
PRECIZĒTS: Grupa „Lidojošais paklājs” Rīgas mākslas telpā
Autors: Inga Lāce, 12/12/2008 10:41

Izstāžu zālē „Rīgas mākslas telpa” 26. decembrī plkst. 18:00 paredzēts Ziemassvētku koncerts ar grupas „Lidojošais Paklājs”  piedalīšanos.

Koncerta programmā - dziesmas  no grupas jaunā albuma „Lidojošais Paklājs”, kā arī Ziemassvētku melodijas, tostarp latviešu tautasdziesmas. Koncertā piedalīsies arī viesmūziķi - Reinis, Leons, Juris Sējāni, Baltais koris ar diriģentu Kasparu Ādamsonu un citi.

Grupā «Lidojošais paklājs» ir apvienojušies pieredzējuši mūziķi, kuri darbojušies visdažādākajos mūzikas žanros. Ievas Akurateres akadēmiskā, roka, popa un akustiskā muzicēšana un talants apvienojas ar Zanes Šmites dziļo izpratni etnomūzikas jomā. Dziesmas aranžējusi un pavada izcilā ģitāriste Ilze Grunte, bet īpašu latviešu grupām neraksturīgu noskaņu rada Matīsa Akuratera spēlētās indiešu tablas un brazīliešu perkusijas. Līdztekus Ievas Akurateres un Ilzes Gruntes oriģināldziesmām skanēs arī latviešu tautasdziesmu mūsdienīgas apdares. Kopumā «Lidojošais paklājs» droši minams kā interesants un iedvesmojošs latviešu pasaules mūzikas žanra pārstāvis.

Ar Balto kori Ieva Akurātere sadarbojusies televīzijas šovā „Koru Kari”.

Koncertu organizē „Rīgas kultūras aģentūra”, „Rīgas mākslas telpa” un Kultūras menedžmenta centrs „Lauska”.

Ieejas maksa – iepriekšpārdošanā 5 lati, pasākuma dienā – 7 lati. Biļetes var iegādāties Rīgas mākslas telpā un Biļešu Serviss tirdzniecības vietās.
 
Koncertu atbalsta: Ieva Broka & Partners SIA, TVNET, Draugiem.lv, Jazzmusic.lv, kā arī Double Coffee.


Informāciju sagatavoja:
Inga Lāce
„Rīgas mākslas telpas“
Mārketinga vadītāja
Tālr. 67181328; 27898434
e-pasts: inga.lace@riga.lv
www.artspace.riga.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu