Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 11:07:50
Izklaide » Noskaidrots foto konkursa „Esi tolerants!” uzvarētājs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noskaidrots foto konkursa „Esi tolerants!” uzvarētājs
Autors: Ilze Krieviņa, 12/12/2008 09:03

Noslēdzies foto konkurss „Esi tolerants!”. Tajā par labāko un tematikai atbilstošāko darbu atzīta Zanes Bluķes fotogrāfija. Uzvarētāja saņems īpašu balvu - Apple kompānijas portatīvo datoru MacBook.

Lai parādītu savu izpratni un attieksmi pret toleranci, dažādību, diskrimināciju un integrāciju, ikviens Latvijas jaunietis tika aicināts piedalīties Sabiedrības integrācijas fonda un MTV Latvija rīkotajā fotogrāfiju konkursā „Esi tolerants!”. Laikā no 20. augusta līdz 20. oktobrim kopumā tika iesniegtas aptuveni 400 fotogrāfijas, no kurām uz nākamo kārtu tika atlasīti 100 foto attēli. Konkursa žūrija no atlasītajām bildēm izvēlējās 30 darbus, kas, žūrijasprāt, vislabāk atspoguļoja tolerances jeb iecietības ideju jauniešu skatījumā. Starp šīm bildēm bija arī uzvarētājas Zanes Bluķes fotogrāfija „Šķīvis ir viens”.

Kampaņas „Par dažādību. Pret diskrimināciju” atbalstīta, tiek veidota neliela konkursam iesniegto foto darbu izstāde Rīgā, Andrejsalā. Darbi būs redzami arī MTV Latvija īpašā sižetā par tolerances tematiku.


Ilze Krieviņa
Komunikāciju projekta vadītāja
Sabiedrības integrācijas fonds
mob. 26180733
e-pasts: ilze.krievina@lsif.lv



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu