Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 21:09:20
Izklaide » T/c „Mols” darbosies īsts Ziemassvētku vecīša birojs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
T/c „Mols” darbosies īsts Ziemassvētku vecīša birojs
Autors: Alise Jansone, 11/12/2008 12:23

No 15. līdz pat 31. decembrim tirdzniecības centrā „Mols” darbosies īsts Ziemassvētku vecīša birojs, ko 15. decembrī plkst. 16:00 atklās vērienīga Ziemassvētku vecīšu preses konference, uzburot svētku noskaņu visiem tirdzniecības centra apmeklētājiem.

15. decembrī plkst. 16:00 Ziemassvētku vecīša biroja atklāšanas preses konferencē piedalīsies mūziķis Igo, kā arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki. Ar saviem priekšnesumiem visus t/c „Mols” apmeklētājus pārsteigs burvju mākslinieki „Gabriels un Weiss” un bērnu popmūzikas grupa „Rīgas Akmentiņi”. Preses konferencē piedalīsies vairāki Ziemassvētku vecīši, kuri atbildēs uz bērnu jautājumiem un cienās ar svētku gardumiem.

Katru dienu no 15. līdz 31. decembrim plkst. 17:00 – 20:00 mazos tirdzniecības centra „Mols” apmeklētājus sagaidīs īsts Ziemassvētku vecītis un rūķu meitene, kura bērnus vedīs dažādās aizraujošās rotaļās. Vecāki, kuri īpaši vēlas pārsteigt savus bērnus, ar Ziemassvētku vecīša starpniecību var nodot bērnam sagatavotu dāvaniņu. Noklausījies bērna sagatavoto dzejolīti vai dziesmiņu, Ziemassvētku vecītis šo dāvanu nodos viņam, radot Ziemassvētku brīnumu.

Savukārt, 19. decembrī plkst. 18:00 atkārtoti ar dziesmām visus priecēs bērnu popmūzikas grupa „Rīgas Akmentiņi” un  izklaidēs jautrais trollītis. Saldumi un svētku piparkūkas no Ziemassvētku vecīša bērniem tiks katru dienu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu