Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 08:06:20
Kultūra » Helmī Stalte dāvinās grāmatas Rīgas Centrālajai bibliotēkai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Helmī Stalte dāvinās grāmatas Rīgas Centrālajai bibliotēkai
Autors: Maruta Bukleviča, 10/12/2008 16:48

Rīgas domes Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komitejas priekšsēdētāja Helmī Stalte (TB/LNKK) rīt, 11.decembrī pulksten 15.00 Rīgas Centrālajai bibliotēkai dāvinās 50 nosaukumu grāmatas. Daļa no tām ir vairākos eksemplāros. Dāvinājumā ir gan foto albumi, gan grāmatas par Latviju, gan grāmatas par citām valstīm.

Kā atzīst H.Stalte, šis grāmatu pūrs izveidojies četru gadu laikā, un tajā ietilpst izdevumi, kas nākuši klajā ar Rīgas domes līdzfinansējumu, saņemti kā dāvanas domes oficiālu pieņemšanu laikā, kā arī dāvāti, apmeklējot Eiropas pilsētas un piedaloties dažādos sadarbības projektos.

„Šim vērtīgajam grāmatu klāstam ir jābūt pieejamam ikvienam rīdziniekam, tāpēc tām jāatrodas pilsētas bibliotēkā, ” uzskata H.Stalte.


Informāciju sagatavoja
Maruta Bukleviča,
tālr.: 26487999
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu