Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 08:27:51
Izklaide » 2009.gada izlases futbolistu kalendārs no šodienas – Jāņa Rozes grāmatnīcās
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
2009.gada izlases futbolistu kalendārs no šodienas – Jāņa Rozes grāmatnīcās
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 10/12/2008 15:18

Latvijas Futbola federācijas (LFF) sagatavotais 2009.gada kalendārs ar Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētājiem no šodienas pieejams Jāņa Rozes grāmatnīcās Rīgā, savukārt, no šīs nedēļas nogales – arī Jelgavā, Liepājā, Valmierā un Siguldā.

Izlases kalendāra fotogrāfijas tika uzņemtas 2008.gada vasarā izlases treniņnometņu ietvaros Rīgā – Ķeizarmežā un fotostudijā Imagine. Kopumā kalendārā iekļauti 25 futbolisti un izlases galvenais treneris Baltman sagādātajos uzvalkos. Izlasi fotografēja Jānis Vidmants Kalniņš.

„Pirmoreiz vēsturē veicām šādu projektu. Mūsu mērķis ir parādīt spēles cilvēcīgumu. Futbols, tāpat kā jebkurš cits sports, dzīvo nemitīgā attīstībā, mums ir jāstrādā ar līdzjutējiem, jārāda piemērs Latvijas futbola klubiem,” saka LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Jāņa Rozes grāmatnīcas LFF piedāvā plašas kalendāra izplatīšanas iespējas, turklāt kā pirmā grāmatnīca atsaucās LFF piedāvājumam. „Lai arī kalendāru klāsts mūsu grāmatnīcās ir plašs, Latvijā ir iemīļotas mūsu sportistu fotogrāfijas. Mēs visi dzīvojam un jūtam līdzi mūsu nacionālajām izlasēm, tāpēc kalendārs varētu būt kā lieliska dāvana Ziemassvētkos vai Jaunajā Gadā,” norāda SIA “Jānis Roze” mārketinga vadītāja Ilze Veisbārde.

Uz 2009.gada kalendāra vāka redzams izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, bet iekšlapu lielajās fotogrāfijās - Vitālijs Astafjevs, Andris Vaņins, Deniss Kačanovs, Ģirts Karlsons, Deniss Ivanovs, Andrejs Perepļotkins, Aleksandrs Cauņa, Igors Stepanovs, Aleksejs Višņakovs, Genādijs Soloņicins, Vladimirs Koļesņičenko, Oskars Kļava, Andrejs Butriks, Kaspars Gorkšs, Juris Laizāns un treneris Aleksandrs Starkovs. 30 fotogrāfijas ar izlases kalendāra tapšanas procesu redzamas kalendāra pēdējā lappusē.

Kalendārs pieejams arī LFF veikalā, tās vecajā ēkā Daugavas stadionā, Augšielā 1. Kalendāra cena - aptuveni pieci lati.


Mārtiņš Hartmanis
LFF preses sekretārs
m.hartmanis@gmail.com
+371 28334413
www.lff.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu