Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 15:57:30
Pasaule » Vēstniece Astra Kurme pasniedz akreditācijas vēstules Albānijas Republikas prezidentam
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Vēstniece Astra Kurme pasniedz akreditācijas vēstules Albānijas Republikas prezidentam
Autors: Ārlietu ministrija, 17/01/2008 17:07

17.janvārī Latvijas vēstniece Astra Kurme pasniedza akreditācijas vēstules Albānijas Republikas prezidentam Bamiram Topi (Bamir Topi). Ceremonijas laikā notika arī īsa saruna par Latvijas un Albānijas starpvalstu attiecībām. Tika apspriesti jautājumi, kas skar situāciju Balkānu reģionā, Eiropas perspektīvu Albānijai, kā arī iespējamo sadarbību ekonomikas un biznesa jomā.

Akreditācijas vizītes ietvaros vēstniecei notika tikšanās arī ar Albānijas premjerministru Sali Beriša (Sali Berisha).

18.janvārī vēstniecei plānotas tikšanās ar Albānijas ārlietu ministru Lulzimu Bašu (Lulzim Basha) un Albānijas Ārlietu ministrijas Divpusējo attiecību direkcijas vadītāju Fatmiru Cela (Fatmir Çela), kā arī ar Tirānas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Gjoku Uldedaju (Gjokë Uldedaj), lai pārrunāta abu valstu uzņēmēju aktuālo un potenciālo sadarbību.

Astra Kurme strādā Latvijas Ārlietu ministrijā no 1993.gada. Pirms ierašanās Itālijā viņa veica Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieces Eiropas Savienības jautājumos pienākumus. 2006.gadā Astra Kurme tika akreditēta par ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Itālijas Republikā, Maltas Republikā un ANO FAO (ANO Pārtikas un lauksaimniecības organizācijā), 2007.gadā – Sanmarīno Republikā. Latvijas vēstniece rezidē Romā, Itālijā.


http://www.mfa.gov.lv
Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7222 335
Brīvības bulvāris 36, LV 1395, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu