Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 08:49:47
Izklaide » Latvijas vēstniecība organizē studijas „Avārijas brigāde” animācijas filmu programmu Tallinā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas vēstniecība organizē studijas „Avārijas brigāde” animācijas filmu programmu Tallinā
Autors: Latvijas vēstniecība Igaunijā, 10/12/2008 10:58

Latvijas vēstnieks Igaunijā Kārlis Eihenbaums ar dzīvesbiedri Ināru Eihenbaumu uz studijas „Avārijas brigāde” animācijas filmu programmas atklāšanu 11.decembrī Tallinas Kinonamā ielūdz citu valstu vēstniekus, kolēģus no Igaunijas Ārlietu ministrijas, igauņu kinorežisorus, producentus, kultūras un preses pārstāvjus, Igaunijā dzīvojošos latviešus.

Latvijas vēstniecības Igaunijā sadarbībā ar Tallinas Kinonamu pirmizrādi piedzīvos populārā filma Karu tuleb! (,,Lācis nāk!”), kas vēsta par latviešu lāča ceļojumu Rīgas jūraslīcī uz ledus gabala un nonākšanu Roņu salā. Pirmo reizi šo filmu Igaunijā šovasar jau iepazinās Roņu salas iedzīvotāji, kas to uzņēma ar interesi, lepnumu un gandarījumu. 

Bez  filmas Karu tuleb! programmā iekļautas arī plašāku atsaucību guvušās citas studijas „Avārijas brigāde” animācijas filmas: „Latvietis”, „Parlaments”, „Jaunā suga”, „Jāņtārpiņš”.

Latviešu animācijas filmu nedēļas atklāšanu Tallinas Kinonamā pagodinās arī studijas „Avārijas brigāde” filmu veidotāji. Skatītājiem būs iespēja arī aplūkot filmas Karu tuleb! leļļu izstādi.

Pēc tam studijas „Avārijas brigāde” animācijas filmu programma Tallinas Kinonamā tiks demonstrēta vairākos seansos no 12. līdz 16.decembrim.


Latvijas vēstniecība Igaunijā

Papildus informācija:
guntars.godins@mfa.gov.lv
Tel.: + 372 6277852
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu