Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 19:10:06
Sports » Valmieras 5.vidusskolā notiek sporta svētki
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valmieras 5.vidusskolā notiek sporta svētki
Autors: Līga Tarbuna, 10/12/2008 09:21

Otrdien, 9.decembrī, Valmieras 5.vidusskolā norisinājās sporta svētki. Atbalstot veselīgu dzīvesveidu un skolu sporta izaugsmi, pasākuma laikā SIA „Fazer maiznīca” skolai dāvināja sporta inventāru – sporta solus, florbola nūjas, futbola bumbas un citu sporta nodarbībām nepieciešamu inventāru. Tāpat sporta svētku ietvaros skolā viesojās basketbola komandas „Valmiera” spēlētāji, kuri piedalījās sadraudzības spēlē ar Valmieras 5.vidusskolas basketbola komandu. Pasākumu vadīja LNT sporta ziņu redaktors Edgars Barbaks.

Valmieras 5.vidusskolas direktore Rudīte Markus pastāstīja, ka skola vēlas būt draudzīga ne vien skolēniem, bet arī sportam. „Skolēni daudz stundu pavada mācoties, mazāk laika atliek sportošanai. Ceru, ka šī sadraudzības spēle ar basketbola komandu „Valmiera” mūsu skolēniem dos enerģiju sacensties gan basketbolā, gan arī citos sporta veidos,” atzina Rudīte Markus, sakot paldies „Fazer maiznīcai” par atbalstu, dāvinot skolai nepieciešamo sporta inventāru.

Jāpiebilst, ka „Fazer maiznīca” ar sporta inventāru atbalstījusi arī vairākas citas Latvijas skolas.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tel.: 28382051




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu