Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 10:21:29
Izklaide » Kluba Godvil atklāšanā ar vienīgo koncertu Rīgā uzstāsies grupa VIA Gra
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Kluba Godvil atklāšanā ar vienīgo koncertu Rīgā uzstāsies grupa VIA Gra
Autors: Nazars Žitkevičs, Olga Sukonnikova, 09/12/2008 16:14

Piektdien, 12. decembrī jaunā koncertu un izklaides kluba Godvil atklāšanā uzstāsies Krievijas skaistāko meiteņu trijotne - popgrupa VIA Gra. Grupa VIA Gra Latvijā ir uzstājusies jau iepriekš, taču klubā Godvil grupa sniegs koncertu vēl neredzētā sastāvā - kopš šī gada marta grupai ir pievienojusies jauna dalībniece, konkursa Miss Russia uzvarētāja Tatjana Kotova, ar kuru kopā tapis jaunākais VIA Gra hits My emancipation.

Grupas nosaukums VIA Gra, kas pirmām kārtām asociējas ar medikamentu, paredzētu erekcijas uzlabošanai, patiesībā ir asprātīga vārdu spēle, ko savā labā prasmīgi izmanto par seksīgāko atzītā popgrupa. Pirmie trīs burti grupas nosaukumā VIA nozīmē – vokālo instrumentu ansamblis, savukārt Gra Ukraiņu valodā ir „spēle”.

Kad grupu 2007. gadā pameta tās blondā dalībniece Vija Brežneva, klausītāju interese uz brīdi samazinājās. Tomēr jau pēc dziesmas Potselui un tai sekojošā videoklipa izdošanas, grupa savu popularitāti strauji atjaunoja, kā arī izdeva savu otro un jaunāko albumu – Potselui.

Koncertā klubā Godvil VIA Gra izpildīs dziesmas no albuma Potselui, jaunāko grupas hitu My Emancipation, kā arī iecienītos Stop! Stop! Stop!, Popytka Nr.5, Monday, Monday un citus.

Bez grupas VIA Gra klubā Godvil uzstāsies arī Rumānijas MTV balvas laureāte un Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pagājuša gada fināliste - grupa Morandi, savukārt ekstravagantu šovu piedāvās Ukrainas baleta grupa Arena Show Girls, un dejas līdz rītam spēlēs duets DJ Feel un Julia Pago. DJ Feel 2007. gadā klausītāju balsojuma rezultātā tika atzīts par labāko Krievijas dīdžeju portāla www.dj.ru rīkotajā konkursā, savukārt 2008. gadā konkursā DJ MAG TOP 100, kurā ik gadus tiek noteikti Krievijas 100 labākie dīdžeji, DJ Feel tika iebalsots 55 vietā.

Kluba atklāšanas pasākumu vadīs humora šova Comedy Club UA rezidenti Igors Kuroļesovs un Aleksandrs Pedans, kā arī pašmāju televīzijas zvaigzne, raidījuma „Defilē” vadītāja Maija Silova.

Kluba Godvil atklāšana notiks šo piektdien, 12 decembrī plkst. 20:30 (Brīvības ielā 214b). Ieeja - tikai lūgtajiem viesiem, taču ierobežots biļešu daudzums būs pieejams arī kluba kasēs. Savukārt jau 13. decembrī klubs Godvil būs atvērts visiem apmeklētājiem.

Dress code jeb apģērba tematika kluba Godvil atklāšanas svētkos 12. un 13. decembrī – dievišķīgais un velnišķīgais, kā arī jebkura cita cilvēcisku pretrunu vizualizācija.


Papildu informācija
Nazars Žitkevičs
Godvil radošais direktors
m. 20 292 209
e. nazar@godvil.lv

Olga Sukonnikova
Deep White sabiedriskās attiecības
m. 29 441 292
e. olga@deepwhite.lv
www.godvil.lv






KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu