Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 18. aprīlis 21:38:00
Sports » Rekordliels balvu fonds trešajā Baltijas online pokera čempionātā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rekordliels balvu fonds trešajā Baltijas online pokera čempionātā
Autors: Elīna Dreimane, 09/12/2008 15:55

Jau pēc pāris dienām sāksies trešais Baltijas online pokera čempionāts, kurā šoreiz spēlētāji no Baltijas valstīm cīnīsies par rekordlielu balvu fondu 10'000 EUR apmērā. Čempionāts notiks divos pokera spēles veidos - Texas Hold'em un Omaha, kur uzvarētāji balvā saņems arī īpašu zelta aproci 1000 EUR vērtībā.

Pagājušajā gadā čempionāta uzvarētājs bija igaunis, tomēr šogad rīkotāji gaida pārsteigumus arī no citu valstu pārstāvjiem. „Triobet.com” pārstāvis Kaspars Melders: “Līdz šim abos čempionātos favorīti un līderi bijuši igauņi. Tomēr „Triobet.com” novērotās tendences liek domāt, ka šogad citu valstu, tostarp Latvijas, pārstāvji, varētu izrādīt daudz sīvāku konkurenci”.

Šis pēc skaita būs jau trešais Baltijas čempionāts online pokerā, un notiks no 11.-14.decembrim portālā „Triobet.com”. Tajā piedalīties tiek aicināti visi pokera fani no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, kā arī citām valstīm. Kā vēsta „Triobet.com”, piedalīties laipni aicināti gan visi tiek, kas jau spēlē pokeru, gan tie, kas vēl tikai sāk. 20 labākajiem spēlētājiem būs arī iespēja saņemt daļu no papildus balvu fonda 10'000 EUR apmērā, ko piedāvā „Triobet.com”. Kopumā sacensībās gaidāmi ap 100 dalībnieku.

Pirmo reizi Baltijas online pokera čempionāts notika 2006.gadā.

Standarta jeb “dzīvais” pokers ir spēle, kurā visu procesu pārvalda krupjē. Online pokerā ir iespējams veikt vairāk nekā 120 izspēles stundā, kamēr “dzīvajā“ pokerā maksimums ir 30-35 izspēles.

Par „Triobet.com”

„Triobet.com” ir Baltijā viens no lielākajiem interneta totalizatoriem, kas Latvijā darbojas jau divus gadus. Sākotnēji tās dibinātājs bija Norvēģu uzņēmums „Norgames” sadarbībā ar visu triju Baltijas valstu Futbola federācijām. Šobrīd kompānijas īpašnieks ir norvēģu kompānija Nordic Gaming.

Kopš izveides„Triobet.com” daudz ir ieguldījis arī Baltijas sporta attīstībā un ir aktīvs dažādu sporta veidu un sportistu atbalstītājs. Par tradicionālām sacensībām ir kļuvušas Triobet Baltijas Futbola Līga.

„Triobet.com” ir vienīgā kompānija Latvijā, kas piedāvā likt likmes ne vien uz ārzemju, bet arī uz pašmāju sporta spēlēm, kultūras un politiskajiem notikumiem. Totalizators ir spēle, kurā dalībnieks slēdz derības uz sporta spēles, konkursa, vēlēšanu vai jebkura cita prognozējama notikuma iespējamo iznākumu. Derību iznākums atkarīgs no tā, vai spēlētāja prognozes sakrīt ar notikušajiem reālajiem, dokumentāli apstiprinātiem faktiem.

Lai piedalītos interneta totalizatorā, dalībniekam jābūt vismaz 18 gadus vecam.


Informāciju sagatavoja:
Elīna Dreimane
„Triobet.com”
+371 22050907
elina.dreimane@eksodus-ik.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu