Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 08:06:19
Izklaide » Portāla percunpardod.lv izsoles dalībnieki vislabprātāk dotos vakariņās kopā ar Ilmāru Rimšēviču
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Portāla percunpardod.lv izsoles dalībnieki vislabprātāk dotos vakariņās kopā ar Ilmāru Rimšēviču
Autors: Ingemars Liakovičus, Olga Sukonnikova, 09/12/2008 15:19

Portāla percunpardod.lv rīkotajā labdarības izsolē par iespēju doties bezmaksas vakariņās kopā ar kādu no 10 Latvijā ievērojamiem cilvēkiem līdz šim vislielāko sabiedrības interesi ieguvis Latvijas bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs. Viņa profils portālā percunpardod.lv aplūkots jau vairāk nekā 400 reižu. Kā otro iespējamo vakariņu partneri lietotāji visbiežāk izvēlas reklāmas aģentūras !MOOZ radošo direktoru Ēriku Stendzenieku, savukārt trešajā vietā ierindojās a/s Hansabanka (Swedbank) bijusī valdes priekšsēdētājs Ingrīda Blūma.

Izsole piedāvā doties vakariņās kopā ar spilgtām un sabiedrībā pazīstamām personībām - Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču, bijušo a/s Hansabanka valdes priekšsēdētāju, finanšu eksperti un programmas augstskolu beidzējiem “Iespējamā misija” valdes priekšsēdētāju Ingrīdu Blūmu, ekspolitiķi un uzņēmēju Māri Gaili, reklāmas aģentūras !MOOZ radošo direktoru Ēriku Stendzenieku, aktieri Juri Žagaru, dziedošo aktrisi Veroniku Plotņikovu, aktieri un režisoru Jakovu Rafalsonu, dziedātāju Lindu Leen, mūziķi Mārtiņu Freimani un Maxima efektologu Centi Ūbeli.

Jau nedēļu ilgusī izsole tiks slēgta 15.decembrī plkst. 20:00, kad tiks noteikti 10 izsoles uzvarētāji, kuri par vakariņām ar sev interesējošo personu būs solījuši visvairāk. Izsoles uzvarētāju vārdi tiks paziņoti portālā percunpardod.lv 17. decembrī, viņi kopā ar izvēlēto slavenību varēs doties bezmaksas vakariņās uz kādu no labākajiem Rīgas restorāniem – Gastronome, B-Bārs, vai Gourmand. Savukārt par vakariņu norisi informēs nedēļas laikraksts MK-Латвия.

Vairāksolīšanas minimālā summa – Ls 5. Izsolē iegūtā naudas summa kā dāvana Ziemassvētkos tiks ziedota bērnu sociālās aprūpes centra Teika telpu labiekārtošanai. Nauda tiks iekasēta tikai no tiem izsoles dalībniekiem, kuru solītā summa būs visaugstākā izsoles noslēguma brīdī.

Portāls percunpardod.lv ir pasaulē iecienītā resursa eBay līdzinieks, kurā iespējams ievietot pārdošanai, izsolīt, kā arī iegādāties dažādas preces. Turklāt percunpardod.lv ir viens no lielākajiem un ērtākajiem sludinājumu portāliem, jo, pateicoties unikālai tehnoloģijai, tas piedāvā lietotājam vienkopus apskatīt sludinājumus no dažādiem Latvijas interneta portāliem, kā arī ievietot jaunus.  

Pasteidzietiess! Līdz izsoles beigām vēl atlikusi viena nedēļa!


Papildu informācija:
Ingemars Liakovičus
SIA percunpardod.lv valdes priekšsēdētājs
m. 29121728
e. ingemars@percunpardod.lv
www.percunpardod.lv

Olga Sukonnikova
SIA percunpardod.lv sabiedrisko attiecību speciāliste
m. 29441292
e. olga@deepwhite.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu