Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 18:25:11
Sports » Apbalvos labākos sportistus un pedagogus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Apbalvos labākos sportistus un pedagogus
Autors: Sarmīte Baltmane, Dzintra Āboliņa, 09/12/2008 14:06

Trešdien, 10. decembrī plkst. 15.00 Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē (Merķeļa ielā 13) tiks nosaukti šā gada labākie sportisti un pedagogi Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs.

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvalde audzēkņu un pedagogu sasniegumus sportā izvērtē jau piekto reizi. Pasākumā apbalvos labākos sporta skolotājus, trenerus, sportistus un sporta spēļu komandas. Tiks pasniegtas balvas šādās nominācijās: „Labākais sporta skolas darbinieks”, „Labākais vispārizglītojošās skolas direktors – skolas sporta dzīves atbalstītājs”, „Labākais pedagogs – treneris bērniem ar īpašām vajadzībām.

Atzinību sportistiem par paveikto izteiks Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Almers Ludviks, Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas priekšsēdētājs Juris Zaķis, kā arī deputāte, vairāku ziemas Olimpisko spēļu dalībniece Iluta Gaile. Speciālbalvu par ilggadēju ieguldījumu sporta darbā pasniegs departamenta direktors Guntis Helmanis.

Par pasākuma goda viesiem ir uzaicināti un nominēto godināšanā piedalīsies savulaik populārākās basketbola komandas TTT kapteine, vairākkārtēja Olimpisko spēļu čempione Uljana Semjonova un šķēpmetējs, Pekinas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Ainārs Kovals.

Viena no Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta funkcijām ir organizēt sporta attīstību galvaspilsētā. Rīgas interešu izglītības iestādēs sporta izglītības programmu šajā mācību gadā apgūst 1221 bērni un jaunieši, bet sporta skolās – 7703.


Papildinformācija:
tālr: 67037254

Informāciju sagatavoja:
Sarmīte Baltmane,
tālrunis 67026822

Dzintra Āboliņa,
tālr. 26554446
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu