Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 30. aprīlis 10:37:52
Kultūra » Eiropas koncertā Berlīnē uzstāsies arī Sonora Vaice un Terēze Rozenberga
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Eiropas koncertā Berlīnē uzstāsies arī Sonora Vaice un Terēze Rozenberga
Autors: Laima Paula, 09/12/2008 13:56

Baltijas valstu un Vācijas kultūras gada Essentia Baltica 2008 (www.essentia-baltica.de) ietvaros 10.decembrī Berlīnē Deutsche Bank Atrium notiks Eiropas koncerts ar Sonoras Vaices un Terēzes Rozenbergas piedalīšanos, informē Ārlietu ministrija.

Soprāns Sonora Vaice ir viena no Latvijas galvenajām opersolistēm. Ar panākumiem vainagojušās viņas uzstāšanās uz Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Polijas, Vācijas, Austrijas, Anglijas, Itālijas, Zviedrijas operas skatuvēm.

Pianiste Terēze Rozenberga ir starptautisko konkursu laureāte un aktīvi koncertē uz dažādām pasaules koncertskatuvēm. Īpašu atzinību viņa guvusi kā pieprasīta kamermūzikas partnere un koncertmeistare. 

Koncerta programmā latviešu komponistu J. Mediņa un J. Vītola dziesmas un R. Kalsona klavierdarbi, kā arī ārijas no G.F. Hendeļa, V.A. Mocarta, Dž. Verdi, G. Doniceti un Dž. Pučini operām.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu