Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 11:10:56
Izklaide » Salienā darbosies Ziemassvētku tirdziņš un tiks iedegta pilsētas svētku egle
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Salienā darbosies Ziemassvētku tirdziņš un tiks iedegta pilsētas svētku egle
Autors: Inna Bērziņa, 09/12/2008 12:17

Sestdien, 13. decembrī, no plkst. 14:00 Salienā darbosies Ziemassvētku tirdziņš, bet vakarā tiks svinīgi tiks iedegta pilsētas svētku egle. Pasākuma laikā svētku noskaņu varēs izbaudīt ne vien iepērkoties, bet arī gatavojot pašdarinātus pārsteigumus un Ziemassvētku rotājumus sev un saviem mīļajiem, lejot sveces un laimītes, kā arī pašiem izkaļot savu laimes monētu.

Ziemassvētku tirdziņā Salienā aktīvi rosīsies ne tikai pašmāju tirgotāji, piedāvājot veselīgus gardumus svētku galdam – medu, piparkūkas un konfektes, gaļas uz zivju izstrādājumus, maizi, ābolus un mandarīnus, bet arī amatnieki ar saviem darinājumiem – adījumiem, rotaslietām, dažādām saimniecībā noderīgām lietām u.c. 

Ziemassvētku tirdziņā ikvienam būs iespēja ne tikai iegādāties skaistas, mīļas un oriģinālas dāvanas saviem ģimenes locekļiem, draugiem, radiem un kolēģiem, bet arī iesaistīties dažādās svētku izdarībās – piedalīties rotaļās, liet sveces un laimes, izkalt naudiņu, darināt puzurus un citus svētku rotājumus, apgleznot piparkūkas, izgatavot piparkūku namiņus, nogaršot dažādus našķus, baudīt karstvīnu un karsto ābolu dzērienu. 

Pilsētas iedzīvotāji un viesi laipni aicināti piedalīties un baudīt svētku noskaņu.


Papildu informācija
Inna Bērziņa
SIA Saliena Mārketinga vadītāja
Mob.:  +371 29460772
e-mail: inna.berzina@saliena.com
web: www.saliena.com



 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu