Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 10:15:40
Izklaide » BK „Ventspils” viesojas Ventspils Mākslas skolā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
BK „Ventspils” viesojas Ventspils Mākslas skolā
Autors: BK „Ventspils” preses dienests, 08/12/2008 11:57

Basketbola kluba „Ventspils” komanda pagājušās nedēļas nogalē devās uz Ventspils Mākslas skolu, lai veidotu Ziemassvētku kartiņas kopā ar „mazajiem” skolniekiem.

Katram basketbolistam palīgos bija pa pāris mazajiem māksliniekiem, kuri neziņas brīdī deva padomus, lai darbs veiktos raitāk. Radošas mūzikas pavadījumā sākās radošs darbs. Pamazām, pamazām vien pēc otras tapa skaista un neatkārtojamas kartiņas. Savu mākslinieka talantu īpaši spilgti izpauda Mārtiņš Skirmants, kurš pie pirmā pabeigtās kartiņas neapstājās un, kamēr pārējie centās pabeigt savu kartiņu, jau veidoja nākamās. Arī pārējie basketbolisti nopietni darbojās, lai rezultāts būtu pozitīvs. Patīkami mīļā gaisotnē pasākums noslēdzās ar garšīga kliņģera ēšanu un kopīgu fotografēšanos.

Basketbola klubs „Ventspils” pateicas Ventspils Mākslas skolas skolotājiem un audzēkņiem par jauko pasākumu.


BK „Ventspils” preses dienests
Tel. 636 219 66










KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu