Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 07:32:23
Kultūra » Ar Ziemassvētku izrādi „Sarkanie zābaciņi” Valkā viesosies Valsts Leļļu teātris
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ar Ziemassvētku izrādi „Sarkanie zābaciņi” Valkā viesosies Valsts Leļļu teātris
Autors: Inguna Medne, 08/12/2008 11:12

Trešdien, 10.decembrī plkst.11.30 Valkas pilsētas speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē (PII) „Pumpuriņš” un plkst.15.30 PII „Pasaciņa” ar Pola Kristofa Ziemassvētku izrādi „Sarkanie zābaciņi” viesosies Valsts Leļļu teātris. 

Valda Pavlovska skatuves variants pēc P.Kristofa darba motīviem ir  stāsts par mīlestību un labestību, kas Ziemassvētku naktī uzplaukst cilvēku vidū. Tuvojoties svētkiem, visi gatavojas un meklē dāvanas. Tikai kurpnieka Anša sirds ir nocietinājusies, viņš Ziemassvētkus negaida. Tomēr pēkšņi šajā naktī notiek brīnums, un eņģelis pārvērš viņa sirdi.  Ansis savā darbnīcā gatavo mazus, sarkanus zābaciņus... Kam tie būs? Baņķiera meitai Adelaidai vai mazajai Elzai?

Izrādes mazajiem valcēniešiem organizē un piedāvā Valkas pilsētas kultūras nams. Tā kā pašlaik kultūras nama lielajā zālē notiek renovācijas, izrādes notiek pilsētas PII.

Pasaku lellēm liek darboties  aktieris Pēteris Šogolovs. Izrādes režisors ir Māris Koristins, māksliniece – Ilze Vītoliņa, komponists – Ungars Savickis, skulptore Marga Austruma.

Izrādes ilgums ir 40 minūtes, biļetes cena ir Ls 1,-.


Papildus informācija
Valkas kultūras nama pasākumu organizatore
Mārīte Meļķe,
64724266, 28626283

Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
64707617, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu