Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 22:47:07
Sports » Sacentīsies Latvijas Universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes sporta komandas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Sacentīsies Latvijas Universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes sporta komandas
Autors: Māris Rozenštoks, Dzintra Āboliņa, 05/12/2008 12:13

Sestdien, 6. decembrī, plkst. 16.00 Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas iela 6b) notiks sacensības „Izaicinājuma kauss” starp Latvijas Universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes komandām, kurās par uzvaru cīnīsies abu augstskolu dienas nodaļu studenti un maģistranti, kā arī darbinieki un mācībspēki.

Šo sportisko dueli rīko Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvalde sadarbībā ar Latvijas Universitāti un Rīgas Tehniskās universitātes Sporta klubu, un tā mērķis ir veicināt sporta aktivitātes studentu un augstskolu darbinieku vidū un noskaidrot „Izaicinājuma kausa” ieguvēju starp LU un RTU komandām.

Komandas sacentīsies četrās disciplīnās: basketbolā, volejbolā, šautriņu mešanā un veiklības stafetē. Sasummējot iegūtos rezultātus visos sporta veidos, kopvērtējuma uzvarētājus, plkst. 18.50 svinīgajā noslēguma ceremonijā apbalvos ar kausu. Sacensību organizētāji dalībniekiem sarūpējuši arī pārsteiguma balvas.

Papildinformācija:  www.sports.riga.lv (sacensību nolikums)


Informāciju sagatavoja:
Māris Rozenštoks,
tālr. 67026838
Dzintra Āboliņa,
tālr. 26554446
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu