Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 17:51:27
Izklaide » Pasniegs gada balvas kultūrā un sportā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Pasniegs gada balvas kultūrā un sportā
Autors: Sintija Pakalne, 05/12/2008 09:59

Jūrmalā tradicionāli tiek rīkotas iedzīvotāju – sporta līdzjutēju un kultūras pazinēju, aptaujas. Šogad „Jūrmalas gada balva sportā” tiks pasniegta jau desmito reizi, savukārt „Jūrmalas gada balva kultūrā” – sesto reizi.

12. decembrī viesnīcā „Daina”, tiks pasniegta „Jūrmalas Gada balva sportā – 2008” vienpadsmit nominācijās: gada sportists Jūrmalā (iepriekšējos trīs gadus - Ernests Gulbis); gada sportiste Jūrmalā (iepriekšējos četrus gadus - Jeļena Prokopčuka); gada treneris Jūrmalā (pērn Ainars Zvirgzdiņš); gada komanda Jūrmalā (pērn – pludmales volejbola komanda Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš); populārākais sporta veids Jūrmalā (pērn - futbols); gada sporta notikums Jūrmalā (pērn – „Rallijs Latvija 2007”); gada sporta skolotājs (pērn – Jūrmalas 1. ģimnāzijas sporta skolotāja Ludmila Butāne); gada ieguldījums sportā; gada sporta klubs (pērn - „Jūrmalas sports”); gada „uzlecošā zvaigzne”; mūža ieguldījums Jūrmalas sporta attīstībā (pērn – Līvija Muša).

Savukārt konkursa “Gada balva kultūrā” noslēguma pasākums norisināsies 19.decembrī Kauguru kultūras namā. Tradicionāli Jūrmalā tiek vērtēts kultūras darbinieku un kultūras darba organizētāju ieguldījums sekojošās nominācijās: par izcila kultūras projekta realizēšanu, par veiksmīgu jaunradi, par izciliem sasniegumiem Latvijas un starptautiskajos konkursos, par tradicionālās kultūras saglabāšanas un attīstības veicināšanu, par izglītojošu jaunatnes kultūras pasākumu un aktivitāšu organizēšanu, par pilsētas tēla popularizēšanu un starptautisko sakaru veicināšanu, par ieguldījumu kultūras integrācijas attīstībā, par mūža ieguldījumu Jūrmalas kultūras dzīves veidošanā.



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu