Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 17:36:35
Pasaule » Japānā notiek Baltijas biznesa un investīciju seminārs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Japānā notiek Baltijas biznesa un investīciju seminārs
Autors: Ārlietu ministrija, 17/01/2008 12:12

17.janvārī notika Baltijas biznesa un investīciju seminārs Osakā, Japānā, kurā piedalījās pārstāvji no Latvijas un Igaunijas.

Semināra atklāšanas uzrunā Pēteris Vaivars, Latvijas vēstnieks Japānā, izteica prieku par biznesa kontaktu paplašināšanos Japānā kopš vēstniecības darba sākšanas un aicināja Kansai reģiona (Osaka, Kioto, Kobe) uzņēmējus uz sadarbību ar Latviju.

Latvijas biznesa un investīcijas vidi prezentēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvji, akcentējot Baltijas kā investīcijām un uzņemējdarbībai labvēlīga reģiona priekšrocības, kā arī izsakot aicinājumu japāņu uzņēmējiem klātienē iepazīties ar Baltijas biznesa vidi.

Pasākums tika organizēts sadarbībā ar Kansai reģiona biznesa federāciju un Osakas, Kobes un Kioto tirdzniecības un rūpniecības kamerām. No Japānas semināru apmeklēja vairāk nekā 60 biznesa atbalsta organizāciju un komercstruktūru pārstāvju.

LIAA direktora Andra Ozola vizītes Japānā ietvaros Latvijas vēstniecībā Tokijā 18.janvārī paredzēta pieņemšana par godu LIAA pārstāvniecības Japānā inaugurācijai.


http://www.mfa.gov.lv
Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7222 335
Brīvības bulvāris 36, LV 1395, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu