Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 09:17:42
Izklaide » Izdota jauna grāmata „Kā kļūt par apkārtējo atzītu līderi?”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izdota jauna grāmata „Kā kļūt par apkārtējo atzītu līderi?”
Autors: Līga Skromane, 04/12/2008 17:07

Izdevniecība „Lietišķās informācijas dienests” izdevusi Boba Džofija (Rob Goffee) un Gereta Džounsa (Gareth Jones) grāmatu „Kā kļūt par apkārtējo atzītu līderi?”, kas apgāž līdervadībā vispārpieņemto uzskatu, ka līderības būtība slēpjas universālās līderiem piemītošās rakstura īpašībās.  

Uzsverot efektīvas līdervadības pilnīgu pamatošanos uz pašizziņu, B.Džofija un G.Džounsa pozīcija atšķiras no lielākās daļas līderības teorētiķu uzskatiem. Grāmatā autori iztirzā un pamato savu pārliecību, ka svarīgākā efektīvas līderības iezīme ir mērķa apzināšanās kopā ar indivīda pietiekamu sevis apzināšanos.

Robs Džofijs ir organizāciju uzvedības profesors Londonas Biznesa skolā, 10 grāmatu un piecdesmit rakstu autors par uzņēmējdarbības vadību mācību un profesionālajā literatūrā. R.Džofijs nodarbojas ar uzņēmumu konsultēšanu organizāciju kultūras, uzņēmuma vadības un optimizācijas jautājumos.

Gerets Džounss ir INSEAD vieslektors un Londonas Biznesa skolas Uzņēmējdarbības vadības attīstības centra loceklis. Strādājis par vecāko personāla viceprezidentu PolyGram un par BBC personāldaļas un iekšējo komunikāciju daļas direktoru. Viņa raksti publicēti žurnālos European Management Journal, Human Relations un Harvard Business Review.

Grāmatu „Kā kļūt par apkārtējo atzītu līderi?” var iegādāties vadošajās grāmatnīcu ķēdēs visā Latvijā, kā arī Internetā www.lid.lv, www.kukii.lv, www.xnet.lv un www.biznesam.lv. Vairāk informācijas www.lid.lv.

Izdevniecība „Lietišķās informācijas dienests” jau 15 gadus specializējas profesionālas un kvalitatīvas informācijas un literatūras izdošanā profesionāļiem, vadītājiem un uzņēmējiem. Izdevniecība izdod Latvijas autoru un latviski tulkotas biznesa un profesionālās grāmatas, kas ir atzītas visā pasaulē, kā arī atbilst Latvijā aktuālajām norisēm. Izdevniecība „Lietišķās informācijas dienests” ir sadarbības partneris tādām pazīstamām izdevniecībām kā „Harvard Business School Press” (ASV), „Kogan Page” (Lielbritānija) u.c.


Informācijai:
Līga Skromane
Tālr.: 67508382; 29343208
E-pasts: liga.skromane@mrsgrupa.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu