Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 03:47:11
Izklaide » Ar „Rūķu skrējienu” iedegs lampiņas Valkas pilsētas centrālajā eglē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ar „Rūķu skrējienu” iedegs lampiņas Valkas pilsētas centrālajā eglē
Autors: Inguna Medne, 04/12/2008 15:57

Sestdien, 6.decembrī plkst.16.00 Valkā, Lugažu laukumā ar rūķu skrējienu, piparkūkām, dziesmām un dejām iedegs krāsaino lampiņu virtenes pilsētas centrālajā Ziemassvētku eglē.

Pasākuma ietvaros pirmo reizi mūsu pilsētā būs „Rūķu skrējiens”. Tajā aicināts piedalīties ikviens interesents, jo visi rūķi saņems piemiņas veltes. Starts skrējienam – ap plkst.16.15 pie Valkas kultūras nama. Skrējienā var piedalīties rūķi – skrējēji, rūķi – gājēji, rūķi – vilcēji un rūķi – slēpotāji. Vilcēji var vilkt ragaviņas vai kādu citu palīglīdzekli. Tāpat, arī rūķi – slēpotāji var izmantot gan slēpes, gan citus pārvietošanās līdzekļus. 

Kā jau ierasts, kur ir rūķi, tur neizpaliek arī Ziemassvētku vecītis. Vēl pasākumā būs svinīgās apsveikuma uzrunas un neliela uguņošana. Klātesošos priecēs arī popgrupas „Pekšņi” koncerts. Bez maksas būs piparkūkas un tēja, par maksu varēs nobaudīt karstvīnu. Vēl organizatori sola jautru mūziku, dejas un citas labas lietas.     


Papildus informācija
Kultūras nama pasākumu organizatore
Mārīte Meļķe,
64724266

Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
64707617, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu