Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 05:29:33
Izklaide » Konkursa „Gribu būt mobils!”1. kārtas labākie – Kusas pamatskola!
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Konkursa „Gribu būt mobils!”1. kārtas labākie – Kusas pamatskola!
Autors: Alise Kleinberga, 04/12/2008 11:16

7. līdz 9. klašu konkursa „Gribu būt mobils!” pirmais neklātienes posms ir noslēdzies, un dalībnieki var sākt gatavoties nākamajai kārtai. Pirmās kārtas rezultāti un uzvarētāju saraksts atrodams mājas lapā www.gribubutmobils.lv, tur līdz 22. decembrim būs pieejamas arī neklātienes kārtas uzdevumu pareizās atbildes.

Konkurss ieguvis lielu atsaucību skolēnu vidū, no dažām skolām pat piedalījies rekordliels skaits komandu. Pateicoties aktīvajai dalībai, jau pirmās kārtas rezultātos redzama sīva konkurence. Labākās komandas – 1. vietā Kusas pamatskola „KUSA – 2” (69,5 punkti), 2. vietā Kusas pamatskola „KUSA – 1” (69,33 punkti), bet 3. vietā Andrupenes pamatskola „Baikerīši” (68 punkti). Maksimālais iespējamais punktu skaits bija 88 punkti. Toties aktīvākās skolas bijušas - Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola ar 7 komandām, Popes pamatskola - 6 komandas un Kalētu pamatskola - 5 komandas.

Nākamajā – klātienes kārtā, kas sāksies 12. janvārī – norisināsies 7 pusfināli Rīgā, Bauskā, Tukumā, Liepājā, Gulbenē, Valmierā un Preiļos. Toties martā notiks konkursa fināls Rīgā.

Konkursa uzvarētājiem būs iespēja doties ekskursijā uz Turciju. Arī fināla sacensību otrās un trešās vietas ieguvējiem būs iespēja apceļot Latviju vai tuvākās kaimiņzemes. Bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida jaukas balvas.

Sīkāku informāciju par konkursu atradīsiet nolikumā (skolā), CSDD mājas lapā sadaļā Sabiedriskās aktivitātes (www.csdd.lv) un konkursa mājas lapā – www.gribubutmobils.lv . Lai varētu atsvaidzinātu satiksmes drošības jautājumu zināšanas un veiksmīgi gatavotos konkursam, katra skola saņems vairākus grāmatas „Gribu būt mobils” eksemplārus.

Konkursu organizē CSDD sadarbībā ar Aģentūru VB Plus. Projekts tiek finansēts no OCTA prēmijām. Paldies projekta atbalstītājiem – interneta portālam Draugiem.lv, Bērnudārzam un sākumskolai Papatya, SIA Lango, Kinder Delice, Skaisto skatu aģentūrai un žurnālam Sīrups.


Papildus informācija:
Tālr.: 67553017, 67553018
E-pasts: info@agencyvb.lv

Alise Kleinberga
VAS „Ceļu satiksmes drošības direkcija”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tel. 67025730
Mob. 20220048
Alise.Kleinberga@csdd.gov.lv
http://www.csdd.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu