Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 14:25:31
Izklaide » Vidzemes Olimpiskajā centrā bērnu zīmējumu izstāde
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Vidzemes Olimpiskajā centrā bērnu zīmējumu izstāde
Autors: Karīna Odriņa, 03/12/2008 17:04

Vidzemes Olimpiskajā centrā, bērnu un jaunatnes centrā Vinda, un Kauguru pagastā apskatāma Jelgavas bērnu nama  patversmes bērnu zīmējumu izstāde ar nosaukumu Mans vislielākais sapnis.

Vidzemes Olimpiskā centra 2. stāva foajē apskatāmi 20 bērnu zīmējumi, kuros bērni atspoguļo to, pēc kā visvairāk sapņo. Mazākiem no izstādes dalībniekiem tās ir mājas, kur katram ir sava mamma un tētis, savukārt vecākie bērni zīmējumos pauž vēlmi labi pabeigt skolu un iegūt darbu, lai paši varētu sevi nodrošināt.

Izstāde veltīta topošajiem vecākiem, tā aicina neatteikties no saviem bērniem un nepamest viņus, jo katram bērnam ir tiesības izaugt savā ģimenē. Izstādes idejas autori ir kompānijas Time Forward darbinieki. Projekta veidotājas Natālija Jurevica un Ina Zikova uzskata, ka ir būtiski palīdzēt topošajiem vecākiem izprast un novērtēt savu svētāko no visiem pienākumiem būt drosmīgiem un uzņemties atbildību par sava bērna nākotni.

Mēs ticam, ka tas mazinās pamesto bērnu skaitu un sabiedrība pievērsīs lielāku vērību šai problēmai. Arī turpmāk ir iecere veidot līdzīgus labdarības projektus, skaidro organizatori un pateicas visiem, kas palīdzējuši projekta veidošanā gan materiāli, gan ar savu darbu.


SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa
mob.tel.: 26309272
fakss: 4233402
e-pasts: karina.odrina@voc.lv
www.voc.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu