Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 16:55:35
Izklaide » "Ceļojumu Bode" uzlabo pakalpojumu kvalitāti un pieejamību
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
"Ceļojumu Bode" uzlabo pakalpojumu kvalitāti un pieejamību
Autors: Sintija Pakalne, 03/12/2008 13:53

Uzsākot 2009. gada vasaras ceļojumu pārdošanu, "Ceļojumu Bode" veica sadarbības partneru - Latvjas tūrisma firmu novērtējumu. Katra tūrisma firma tika izvērtēta pēc piedāvāto ceļojumu kvalitātes, uzticamības un ceļotāju atsauksmēm. Lai saglabātu augstu Ceļojumu Bodes pakalpojuma kvalitāti, turpmāk būs iespējams salīdzināt un iegādāties 27 tūrisma firmu ceļojumus līdzšinējo 30 firmu vietā.

Otrs Ceļojumu Bodes jaunums ir lielāka viesnīcu rezervēšanas sistēma sadarbībā ar kompāniju Priceline, kas piedāvā rezervēt viesnīcas 71 valstī bez papildus maksas. Caur šo sistēmu visā Eiropā tiek izdarīti vairāk kā 20 miljoni rezervāciju mēnesī. Viesnīcas apmaksa nav jāveic iepriekš, to var izdarīt uz vietas - viesnīcā. Pirmie ceļotāji jau ir atgriezušies no jaunajā sistēmā rezervētajām viesnīcām un ir gandarīti ar savu rezervāciju.



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu