Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 02:32:08
Izklaide » 10. februāris - Drošas interneta diena
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
10. februāris - Drošas interneta diena
Autors: Sintija Pakalne, 03/12/2008 13:46

3. decembrī, Eiropas interneta drošības tīkls Insafe nāk klajā ar pirmo plaša mēroga aktivitāti – viktorīnu, kas veltīta Drošākai interneta dienai 2009. gada 10. februārī.

Insafe viktorīna http://insafequiz.eun.org paredzēta jauniešiem vecumā no 10 līdz 15 gadiem, un tā pieejama interneta lietotājiem 22 Eiropas valstu valodās. Viktorīnā jāatbild uz dažādiem jautājumiem par plašsaziņas līdzekļiem, interneta drošību, kultūru, vēsturi un ģeogrāfiju. Jautājumu daudzveidība parāda interneta lielo lomu mācībās un informācijas meklēšanā.

Viktorīnas mērķis ir informēt jaunos interneta lietotājus par Drošāka interneta dienu, kuru atzīmēs 2009. gada 10. februārī vairāk nekā 50 valstīs visā pasaulē.

Viktorīna noslēgsies 2009. gada 15. janvārī. Uzvarētāji no visām Eiropas valstīm tiks paziņoti 16. janvārī. Viņi saņems uzaicinājumu apmeklēt Drošāka interneta dienas pasākumu Luksemburgā.

Viktorīna ir pieejama angļu, bulgāru, čehu, dāņu, franču, grieķu, holandiešu, islandiešu, itāļu, latviešu, lietuviešu, norvēģu, poļu, portugāļu, rumāņu, slovāku, slovēņu, somu, spāņu, ungāru, vācu un zviedru valodā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu