Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 30. aprīlis 08:55:34
Kultūra » No 5. līdz 7. decembrim notiks Norvēģijas filmu dienas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
No 5. līdz 7. decembrim notiks Norvēģijas filmu dienas
Autors: Sintija Pakalne, 03/12/2008 12:10

No šā gada 5. līdz 7. decembrim kino „Rīga” norisināsies Norvēģijas filmu dienas „Jauns un bezbailīgs”. Tas ir sauklis, ar kuru norvēģu kinoindustrija dodas pasaulē jau vairākus gadus un iekaro aizvien vairāk skatītāju sirdis gan savās mājās, gan starptautiskajos kinofestivālos visā pasaulē. Jauni un bezbailīgi ir arī  Norvēģijas filmu dienu programmā ietverto filmu varoņi. Filmu dienu ietvaros tiks demonstrētas filmas „ Kautokeino sacelšanās” un „Snovbordists”, kā arī animācijas filma mazajiem skatītājiem un viņu vecākiem „Rūķis ar lapsas asti”, informē Rīgas Kultūras aģentūras speciālists Ivars Jakovels.

Uz Norvēģijas filmu dienām kino „Rīga” aicina ne tikai tos skatītājus, kuri jau tradicionāli apmeklē Ziemeļvalstu kino dienas, bet arī tos, kuri vēl tikai vēlas atklāt ziemeļu skarbo skaistumu.

Norvēģijas filmu dienas rīko kino „Rīga” sadarbībā ar Norvēģijas Filmu institūtu, Norvēģijas Karalistes vēstniecību Rīgā un filmu izplatīšanas kompāniju „NonStop Sales”.



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu