Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 06:52:46
Izklaide » Izveidots jauns izklaides un izglītojošs portāls - SUPERSTAR.LV
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izveidots jauns izklaides un izglītojošs portāls - SUPERSTAR.LV
Autors: Anastasija Citajeva, 03/12/2008 12:19

Ar jauno gadu sāks darboties jauns izklaides un izglītojošs portāls SUPERSTAR.LV, kas būs virtuāla „pulcēšanās vieta” jauniem un talantīgiem cilvēkiem, iespēja sevi parādīt, tikt pamanītam un novērtētam, gan no portāla apmeklētāju, gan profesionāļu puses. Portāls darbosies arī kā kastinga datu bāze un tālākizglītības ceļvedis par Latvijas, un ārzemju mācību iestādēm, kurās var apgūt aktiermākslu un šovbiznesa pamatus. Jaunais portāls Superstar.lv pilnvērtīgi būs pieejams jau nākošā gada janvārī.

Superstar.lv ir idejiski un konceptuāli jauns portāls, kas piedāvā iespēju talantīgiem cilvēkiem „neturēt sveci zem pūra” – iemūžināt un parādīt savu talantu un spējas plašākai auditorijai. Tā ir lieliska datu bāze ne tikai talantīgiem cilvēkiem, bet arī darba devējiem, kuri meklē talantīgus darbiniekus saviem projektiem. Galvenā portāla filozofija ir - būt aktīvam - atklāt savu talantu un tikt novērtētam!

Šī portāla veidotāji ir jaunu, radošu cilvēku grupa, kuri ir spējuši apvienot interesantas idejas ar biznesa domāšanu. Projekta autori uzskata, ka Latvijā ir daudz sociālu portālu, kas piedāvā komunikācijas iespējas, bet līdz šim nav bijis vietējā interneta portāla, kas ļauj ikvienam izpausties un atklāt savu talantu vai  īpašās dotības.

„Ideja par tāda portāla izveidošanu radās ļoti dabiski – mūsu domubiedru grupai nākas daudz ceļot pa Latviju un filmēt, un mēs bijām pārsteigti – cik daudz interesantu un talantīgu cilvēku dzīvo pie mums! TV šovi piedāvā iespējas apliecināties tikai dažiem, bet tāds portāls kā Superstar.lv būs ļoti demokrātiska „Slavas aleja” ar plašām iespējām  izpaust savus talantu un saņemt atzinību, un iespējams, arī kardināli izmainīt savu turpmāko dzīvi”, ir pārliecināta viena no portāla veidotājām un tā sabiedrisko attiecību direktore Anastasija Citajeva.

Portāla potenciālais „talantu žūrijas” pārstāvjis, grupas „ROMIROS” solists Romans Jakubovs uzskata, ka ideja tādā veidā radīt Latvijas talantu datu bāzi ir aizraujoša un ar lielu potenciālu: „Šis portāls, manuprāt,  būs iespēja talantīgām,  jaunām personībām ar minimāliem līdzekļiem un ļoti pieejamā veidā spert soli tuvāk savam sapnim, bet mums visiem – uzzināt par to, cik bezgalīgas ir cilvēka iespējas”.

Jaunā portāla ietvaros talantīgie varēs izpausties daudzās  kategorijās: mūzika, māksla, rokdarbi, sports, street extreem, kastings, skaistumkopšana u.c., kur ikviens atbilstošajā kategorijā varēs ievietot savus darbus un priekšnesumus audio, video vai foto formātā. Katrs no dalībniekiem saņems vērtējumu par savu „talantu” gan no portāla lietotājiem, gan arī īpašas žūrijas, kurā būs Latvijā atpazīstami mākslinieki, personības vai eksperti katrā no kategorijām. 

Superstar.lv darbosies kā īsta „Zvaigzņu pilsēta” ar savu Slavas aleju, kurā nokļūst labākie un viņu vārdi tiks iemūžināti - jaunie talanti tiks intervēti un filmēti, un šie videoklipi būs atrodami portālā.

Otra būtiska portāla Superstar.lv misija ir izglītot talantīgus jauniešus par iespējām mācīties un attīstīt savas spējas labākajās skolās visā pasaulē. Īpaša portāla sadaļa, kas vēl šobrīd tiek veidota, būs Latvijas un ārzemju mācību iestāžu datu bāze ar aprakstiem un adresēm, kas palīdzēs atrast sev piemērotu vietu, kur profesionāli attīstīties.

Vēl viena Superstar.lv vērtība ir tā noderīgums darba devējiem, jo darbosies arī kā talantīgo cilvēku datu bāze dažādās jomās, kur tiks prezentēti viņu darbi un kontaktinformācija.

Portāls būs internacionāls – to apliecina tā trīsvalodība – tas būs pieejams latviešu, krievu un angļu valodā. Lai arī galvenā portāla mērķauditorija būs jaunieši, talanta parādīt gribētājiem nav nekādu ierobežojumu – ne vecuma, dzimtes, ne arī tautības.


Papildus informācijai:
Anastasija Citajeva
Portāla „Superstar.lv”
Sabiedrisko attiecību direktore
Tālr.  +371 28457651
nastja.c@gmail.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu