Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 14:53:54
Izklaide » Valmierā notiks Ziemassvētku tirdziņš
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valmierā notiks Ziemassvētku tirdziņš
Autors: Līga Tarbuna, 03/12/2008 09:27

20.decembrī no plkst.10.00 līdz plkst.14.00 Valmierā, Rātslaukumā un Vecpilsētā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš, kurā ikviens varēs iegādāties gan svētku dāvanas, gan rotājumus un sadzīvē noderīgas lietas.

Valmieras Novadpētniecības muzeja direktore Iveta Blūma pastāstīja, ka tirdziņā plašā klāstā būs pieejami amatnieku, lietišķās mākslas darinājumi, kā arī pašdarināti priekšmeti un Ziemassvētkiem raksturīgās lietas, piemēram, piparkūkas.

Tirdziņā no plkst.11.00 līdz 13.00 būs kultūras programma, kurā uzstāsies gan bērnu, gan pieaugušo kolektīvi. Pasākuma „runas vīrs” būs Modris Kokins. „Netrūks arī jautru izdarību, laimes liešanas un nākotnes paredzēšanas,” piebilst Iveta Blūma.

Muzeja darbinieki aicina tirgoties gribētājus pieteikties līdz 18.decembrim, zvanot pa tālruni 64224770. Jāpiebilst, ka šobrīd jau saņemti vairāk nekā 40 tirgotāju pieteikumi.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tel.: 28382051
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu