Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 03:57:16
Izklaide » Noslēgusies Igo jubilejas koncertturneja
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noslēgusies Igo jubilejas koncertturneja
Autors: Laima Paula, 02/12/2008 12:13

No septembra līdz decembra sākumam visā Latvijā notika mūziķa Igo koncertturneja, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves. Koncertturnejas ietvaros notika 14 koncerti Latvijas reģionu pilsētās. Tūres noslēguma lielkoncerts notiks 3.decembrī Arēnā Rīga.

Katrā no tūres koncertiem piedalījās kāds īpašs viesis, ar ko Igo kopīgi muzicējis savas skatuves karjeras laikā. Viesu statusā bija gan grupas „Remix”, „R.A.P.”, „Putnu balle” un „Melo M”, gan mūziķi Zigmars Liepiņš, Andris Ērglis, Ladybird, Ieva Kerēvica, Fēlikss Ķiģelis, Jolanta Gulbe un Heini Vaikmaa. Rīgas koncertā piedalīsies visi reģionu koncertos piedalījušies mākslinieki.

Lielākā daļa tūres koncertu tika izpārdoti, dažās vietās tika rīkoti papildkoncerti, arī Arēnas lielkoncerts ir tikpat kā izpārdots, tas liecina par vienu – Igo Latvijā ir iemīļots mūziķis. Tūres organizatori pateicas koncertu apmeklētājiem par lielo atsaucību un sirsnību, kas bija sajūtamas katrā koncertā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu