Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 11. maijs 13:47:35
Makroekonomika » Birks: deputātiem priekšā gada svarīgākā darba nedēļa
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Birks: deputātiem priekšā gada svarīgākā darba nedēļa
Autors: Kristīne Liepa, 02/12/2008 11:12

Rīgas mērs Jānis Birks (TB/LNNK): norāda, ka ir pienākusi budžeta veidošanas noslēdzošā fāze, un par spīti tam, ka pie budžeta veidošanas ir strādāts ilgi un smagi, tomēr jāspēj maksimāli sakopot spēki, lai kvalitatīvi izturētu šo procesu līdz galam un neļautos pēdējā brīža populisma kārdinājumiem.

Tieši pēc nedēļas, 9. decembrī, plānota Rīgas domes sēde, kurā deputātiem būs jāpieņem pilsētas 2009. gada budžets. Rīgas budžets vēl pirms domes sēdes šonedēļ tiks skatīts Finanšu un administrācijas lietu komitejā un Rīgas domes prezidija sēdē.

Jānis Birks, Rīgas domes priekšsēdētājs: „Šobrīd Rīgas domei un visiem 60 tās deputātiem nav svarīgāka un atbildīgāka uzdevuma, kā nākamā gada budžeta pieņemšana. Šobrīd ikvienam deputātam, neatkarīgi no tā vai viņš atrodas pozīcijā vai opozīcijā, ir jāliek lietā visas savas profesionālās spējas, lai konstruktīvi un atbildīgi veiktu darbu, ko ikreiz prasa valsts vai pašvaldības budžeta pieņemšana”.

„Ir jāsaprot, ka budžets nav sausu skaitļu virtene, tie ir reāli projekti, reālas rīdzinieku vajadzības. Vislielākais finansējums šogad paredzēts labklājības un sociālajai jomai, kā arī izglītībai, sabiedriskajai drošībai, sabiedriskajam transportam,” norāda J.Birks.


Rīgas domes priekšsēdētāja preses sekretāre
Kristīne Liepa,
mob.27897344
E-pasts: kristine.liepa@riga.lv
Rīgas domes priekšsēdētāja birojs
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu