Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 06:06:16
Pasaule » Latvijas vēstniecība Grieķijā piedalās labdarības Ziemassvētku tirdziņā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas vēstniecība Grieķijā piedalās labdarības Ziemassvētku tirdziņā
Autors: Ārlietu ministrijas Preses centrs, 01/12/2008 13:43

29. – 30. novembrī Atēnās notika 9. starptautiskais labdarības Ziemassvētku tirdziņš, kas ir plaši apmeklēts un kurā tradicionāli aicinātas piedalīties Atēnās akreditētās vēstniecības. Šogad tirdziņā pirmo reizi piedalījās arī Latvijas vēstniecība Grieķijā, kuras stendā bija daiļamata izstrādājumi, ko ar Rīgas Domes atbalstu Grieķijā nogādāja Zīda – trauku rakstītāju biedrība. Turklāt apmeklētāji varēja baudīt dažādus Latvijas gardumus – pelēkos zirņus ar speķi, piparkūkas, rupjmaizi, Rīgas melno balzāmu un „Laimas” konfektes, ko bija sarūpējuši Grieķijā dzīvojošie latvieši, kā arī iegūt informāciju par  tūrisma iespējām Latvijā.

Tirdziņu ar Grieķijas Ārlietu ministrijas aizbildnību organizē „Bērnu draugu biedrība”, un ienākumi no tirdziņa tiek izlietoti to bērnu vajadzībām, kam ir sociālas vai veselības problēmas. Šī gada ienākumi tiks izmantoti bērnu dārzam, kas ar biedrības atbalstu izveidots vientuļo māmiņu un trūcīgo ģimeņu bērniem.

Pasākumu apmeklēja Grieķijas ārlietu ministres vietnieks Jannis Valinakis un tā norise tika plaši atspoguļota masu informācijas līdzekļos.


Ārlietu ministrijas Preses centrs
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu