Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:14:01
Izklaide » Portālā percunpardod.lv izsola vakariņas ar slavenībām
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Portālā percunpardod.lv izsola vakariņas ar slavenībām
Autors: Ingemars Liakovičus, Olga Sukonnikova, 01/12/2008 10:46

Divas nedēļas - no 1. decembra līdz 15. decembrim – Latvijā norisināsies vēl nebijusi izsole, kurā ikviens varēs noteikt savu cenu par iespēju doties bezmaksas vakariņās uz labākajiem Rīgas restorāniem kopā ar kādu no ievērojamākajām Latvijas personībām. Izsolē iegūtā naudas summa kā dāvana Ziemassvētkos tiks ziedota bērnu sociālās aprūpes centram Teika telpu labiekārtošanai.

Jaunais sludinājumu un izsoļu portāls percunpardod.lv piedāvā unikālu iespēju pavadīt vakaru un ieturēt bezmaksas vakariņas restorānos Gastronome, B-Bārs vai Gourmand kopā ar kādu no 10 izsoles dalībniekiem, spilgtām un sabiedrībā pazīstamām personībām - Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču, bijušo a/s Hansabanka valdes priekšsēdētāju, finanšu eksperti un programmas augstskolu beidzējiem Iespējamā misija valdes priekšsēdētāju Ingrīdu Blūmu, ekspolitiķi un uzņēmēju Māri Gaili, reklāmas aģentūras !MOOZ radošo direktoru Ēriku Stendzenieku, aktieri Juri Žagaru, dziedošo aktrisi Veroniku Plotņikovu, aktieri un režisoru Jakovu Rafalsonu, dziedātāju Lindu Leen, mūziķi Mārtiņu Freimani un Maxima efektologu Centi Ūbeli.

„Šīs vakariņas ir lieliska iespēja satikties un personīgi iepazīties ar cilvēku, kuram es šķietu interesants. Reizē tas ir zināms risks, jo varbūt izrādīsies, ka es tomēr esmu savādāks. Kas attiecas uz mani - tad man patīk riskēt un izmēģināt dažādas jaunas lietas, turklāt - paēst vakariņas man nešķiet nekāds upuris, it sevišķi, ja zinu, ka ar to es palīdzu bērnu nama bāreņiem,” saka uzņēmējs Māris Gailis.
 
Portāls percunpardod.lv ir izveidots kā pasaulē iecienītā izsoļu portāla eBay līdzinieks. „Neliela izmēra, viegli iepakojamas un transportējamas preces portāla lietotājs var uzreiz ievietot pārdošanai vai izsolīšanai, tādējādi apejot sludinājumu rezultātā radīto apgrūtinājumu - nemitīgi atbildēt uz telefona zvaniem,” stāsta a/s percunpardod.lv valdes priekšsēdētājs Ingemars Liakovičus. „Mūsu portāla mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus un klientu apkalpošanas servisu, pārliecinot cilvēkus, ka iepirkties internetā var būt vien ērti, un izdevīgi, bet arī droši.”

Portāls Percunpardod.lv jau šobrīd ir viens no lielākajiem sludinājumu portāliem Latvijā, jo izmanto unikālu tehnoloģiju, ar kuras palīdzību -- līdzīgi kā Google meklētājprogrammā -- lietotājam ir iespēja vienuviet apskatīt visus internetā pieejamos sludinājumus, kā arī ievietot jaunus.

Piedalīties izsolē varēs ikviens reģistrētais portāla percunpardod.lv lietotājs. Izsole ilgs 2 nedēļas, no 1. līdz 15. decembrim. Izsoles uzvarētāji būs tie, kuri par vakariņām ar izvēlēto personu būs solījuši visvairāk. Sākotnējā vakariņu cena ar kādu no desmit slavenībām ir tikai Ls 5. Lai solītu vairāk, reģistrētam portāla lietotājam ir jāizvēlas viņu interesējošs VIPs un jāieraksta sava cena, kas ir par vismaz Ls 1 augstāka par iepriekš solīto. Nauda tiks iekasēta tikai no tiem dalībniekiem, kuru solītā cena par iespēju doties vakariņās ar slavenību būs visaugstākā izsoles noslēguma brīdī – 15. decembra plkst. 20.00. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti portālā percunpardod.lv 17. decembrī. Savukārt par vakariņu norisi regulāri informēs nedēļas laikraksts MK-Латвия.


Papildu informācija:
Ingemars Liakovičus
SIA percunpardod.lv valdes priekšsēdētājs
m. 29121728
e. ingemars@percunpardod.lv
www.percunpardod.lv

Olga Sukonnikova
SIA percunpardod.lv sabiedrisko attiecību speciāliste
m. 29441292
e. olga@deepwhite.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu