Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 06:32:36
Izklaide » Zīmējumu un domrakstu konkurss „Sports manā skolā un Latvijā 2008”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Zīmējumu un domrakstu konkurss „Sports manā skolā un Latvijā 2008”
Autors: Tālivaldis Kronbergs, 01/12/2008 09:18

Jau sesto reizi, neraugoties uz krīzēm un ķibelēm, tiks noskaidrots skolēnu skatījums uz sportu skolā un Latvijā. Latvijas Studentu vortāls „StudentNet” www.studentnet.lv sadarbībā ar jauniešu portālu „Rīga rullē” www.rigarulle.lv izsludina zīmējumu un domrakstu konkursu „Sports manā skolā un Latvijā 2008”.

Konkursa norisi atbalsta uzņēmumi „Interneta pasaule” www.ipasaule.lv un „Coca—Cola Company” www.coca-cola.lv.

Konkursa „Sports manā skolā un Latvijā 2008” mērķis ir veicināt skolēnu un jauniešu interesi par sporta nodarbībām, motivēt konkursa dalībniekus un uzvarētājus iesaistīties jaunatnes sporta organizācijās vai klubos kā brīvprātīgajiem, sportojot vai tālākā nākotnē izvēloties studiju virzienu, kas saistīts ar sportu.

Konkurss ir sporta dzīves skolā un Latvijā atspoguļojums zīmējumos un domrakstos. Dažas no Nolikumā piedāvātajām tēmām — „Sports — patriotisma jūtu un valstiskas apziņas stiprinātājs. Latvijas Republikai — 90”, „Olimpiskā Pekina un Tibeta”, „Sports Latvijā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām”, „Sieviešu basketbola uzplaukums Latvijā”, „Mans sporta skolotājs/treneris”, „Mans mīļākais sporta komentētājs” u.c.

Darbi vērtēšanai sūtāmi līdz 2009.gada 31.janvārim (pasta zīmogs). Lai veiksmīgi piedalītos konkursā, ir jāiepazīstas ar konkursa Nolikumu, kas ir publicēts Latvijas Studentu vortāla „StudentNet” sadaļā „VIP kolonna” (www.studentnet.lv/vip).


Tālivaldis Kronbergs,
Konkursa idejas autors,
Latvijas Studentu vortāla „StudentNet”
www.studentnet.lv galvenais redaktors,
mob.tel.26431251,
e—pasts: talivaldis.kronbergs@studentnet.lv.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu