Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:24:11
Izklaide » Ziemassvētku koncerti Ķīpsalas hallē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ziemassvētku koncerti Ķīpsalas hallē
Autors: Inese Libere, Dace Dambe, 28/11/2008 16:05

Katrā pilsētā ir centrālais laukums, ap kuru atrodas nopietni biroji, stilīgas kafejnīcas, smalkas viesnīcas...Viss, kas pilsētai svarīgs. Laukumā satiekas, svin un sagaida saullēktu vasarā un pirmo sniegu ziemā... Tāds laukums ir pilsētas sirds, kura Ziemassvētku laikā pilna visskaistāko sapņu. Un daži no tiem patiesi piepildās...

“BT 1 Music” un Liepājas producentu grupa “Lio Mix” Ziemassvētku laikā piedāvā Ziemassvētku koncertus “Tev jānāk savus sapņus piepildīt...”, kas notiks 21., 22. un 25. decembrī Ķīpsalas hallē.

Koncertos piedalīsies dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Liene Šomase, Juris Vizbulis, Uģis Roze, Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska, Andris Ērglis un Rīgas Doma zēnu koris diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā. Mūziku atskaņos Baltijas Ziemassvētku kamerorķestris un instrumentālā grupa.

Koncertus vadīs Zigfrīds Muktupāvels un Sigita Jevgļevska. Īpašo Ziemassvētku noskaņu koncertā uzburs arī scenārija autore dzejniece Gunta Šnipke, māksliniece Zigrīda Atāla un scenogrāfs Varis Siliņš.

“Ziemassvētku laiks ikvienam saistās ar cerībām, sapņiem un gaidām pēc kaut kā labāka, skaistāka... Ceru, ka šis koncerts jums sagādās daudz prieka un patīkamu pārsteigumu! Lai Ziemassvētku mūziku klausoties, aizmirstas ikdienas rūpes. Ļaujaties un ticiet sapņiem, tāpat kā tiem tic bērni!”, vēl Liene Šomase.

“Man šķiet, ka Ziemassvētku koncerti Ķīpsalā, līdzīgi kā Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā, veido Rīgas vizītkarti Ziemassvētku laikā”, pārdomās dalās Zigfrīds Muktupāvels. “Ceru, ka ikviens, atnākot uz Ziemassvētku koncertiem Ķīpsalā, sagaidīs to sirsnību un mīļumu, ko mēs visi koncerta mākslinieki un organizētāji vēlamies jums dāvāt!”

Koncerta pirmajā daļā skanēs iemīļota latviešu un ārzemju komponistu mūzika oriģinālā koncertuzvedumā. Savukārt koncerta otrā daļa atvēlēta pazīstamām Ziemassvētku dziesmām jaunos aranžējumos un vēl nedzirdētā izpildījumā. Koncerta noslēgumā klausītāju sirdīs īpašo Ziemassvētku mūzikas gaismu ielies kopīgi izpildītā visiem pazīstamā Ziemassvētku dziesma “Klusa nakts, svēta nakts”.

Koncerta sākums: 21. decembrī plkst. 19.00, 22. decembrī plkst. 19.00 un 25. decembrī plkst. 15.00. Ieeja Ķīpsalas hallē pusotru stundu pirms koncerta.

Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” ( www.bilesuparadize.lv ) kasēs un Ķīpsalas hallē. Biļešu sākumcena: Ls 5–15. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: music@bt1.lv

Koncertus organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 muzikālo projektu grupa “BT 1 Music” sadarbībā ar Liepājas producentu apvienību “Lio Mix” un Rīgas domes atbalstu.

Sapņi piepildīsies, ja ļausim sev sapņot un tieksimies pēc labā.

Piedāvājam jums šo koncertu, jo no sirds vēlam katram savus sapņus piepildīt!


Papildu informācija:
Inese Libere,
BT 1 mediju koordinatore
Tālr.: 67065011,
GSM: 29450037,
 e-pasts: inese.libere@bt1.lv

Dace Dambe,
BT 1 sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 67067525,
GSM: 26410381,
e-pasts: dace.dambe@bt1.lv
www.bt1.lv





KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu