Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:14:08
Izklaide » Juris Rubenis aicina uz savas jaunās grāmatas "Ievads Kristīgajā Meditācijā" prezentāciju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Juris Rubenis aicina uz savas jaunās grāmatas "Ievads Kristīgajā Meditācijā" prezentāciju
Autors: Georgs Indulēns, 28/11/2008 15:19

Otrdien, 2. decembrī, Rīgā Zvaigzne ABC grāmatu veikalā Valdemāra ielā 6 plkst. 16.00 notiks Jura Rubeņa jaunās grāmatas "Ievads Kristīgajā Meditācijā" atvēršanas svētki. Pasākumā Juris Rubenis stāstīs par savu jauno grāmatu un dalīsies lūgšanas dzīves pieredzē un kristīgajā meditācijā kā vienā no būtiskākajiem ceļiem personīgajās attiecībās ar Dievu.

„Ikdienas dzīves steiga, seklums un garīgā iztukšošanās ne tikai vairo izmisuma un bezjēdzības pieredzi, bet cilvēku aizvien vairāk atsvešina pašu no sevis. Lielākie konflikti mūsu ārējā dzīvē un attiecībās notiek tāpēc, ka esam konfliktā ar sevi un sevi nepazīstam. Taču jautājums "kas es esmu?" ir vieglāk uzdodams nekā atbildams. Parasti cilvēks sevis iepazīšanas ceļā apstājas pie apziņas virskārtas, sava ego vēlmēm un vajadzībām, domādams, ka tas esmu es. Tomēr mans patiesais, pēc Dieva līdzības radītais es, slēpjas daudz, daudz dziļāk”, uzskata Juris Rubenis.

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus uz grāmatas "Ievads Kristīgajā Meditācijā" prezentāciju, kas notiks otrdien, 2. decembrī, Rīgā Zvaigzne ABC grāmatu veikalā Valdemāra ielā 6 plkst. 16.00.

Pasākumā piedalīsies un par kristīgās meditācijas praksi un aktivitātēm Latvijā stāstīs arī Latvijas Kristīgās meditācijas kopienas vadītājs Georgs Indulēns.

"Meditācija ir uzmanības pievēršana Dievam. Tā ir patiesa klausīšanās, patiesa skatīšanās, patiesa uzmanība, patiesa esība tagad un šeit. Jaunās Derības līdzība par tirgotāju, kas meklēja dārgas pērles un, atradis vienu, pašu vērtīgāko, ar prieku par to atdeva visu, kas tam bija, apliecina, ka Debesu Valstība nav vieta, bet pieredze, kuru iespējams iegūt", Juris Rubenis raksta savā jaunajā grāmatā "Ievads Kristīgajā Meditācijā".


Papildus informācija:
Georgs Indulēns
Latvijas Kristīgās meditācijas kopienas vadītajs
+371 29408444
george@animalibra.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu