Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 06:25:26
Izklaide » Līdz Ziemassvētkiem notiks Zaļās karotītes mēnesis
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Līdz Ziemassvētkiem notiks Zaļās karotītes mēnesis
Autors: Sintija Pakalne, 28/11/2008 12:24

Biedrība „Mārketinga padome”, uzsākot sociālo kampaņu „Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!”, pasludinājusi Zaļās karotītes mēnesi. Tā laikā plānots pievērst iedzīvotāju uzmanību pārtikas produktu kvalitātei un tos aicināt savā uzturā izvēlēties kvalitatīvus pārtikas produktus, informē biedrības „Mārketinga padome” speciāliste Ilze Bāliņa.

Zaļās karotītes jeb nacionālās pārtikas kvalitātes zīmes „Kvalitatīvs produkts” mēnesis ilgs līdz pat Ziemassvētkiem. Tā laikā plānots izglītot patērētājus par preču zīmes „Kvalitatīvs produkts” būtību, piešķiršanas kārtību, ražotājiem un produktiem, kā arī iesaistīt uzsāktajā interaktīvajā kampaņā „Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!”.

Inguna Gulbe, biedrības „Mārketinga padome” direktore: „Ceru, ka Zaļās karotītes mēneša laikā īstenotās aktivitātes ļaus iedzīvotājiem papildināt savas zināšanas par šiem produktiem, novērtēt tos un liks pamatus tradīcijai arī turpmāk savos iepirkumos dot priekšroku produkcijai ar nacionālo pārtikas kvalitātes zīmi „Kvalitatīvs produkts”, kas garantē augstu kvalitāti.”

 Preču zīmi „Kvalitatīvs produkts” var iegūt tie ražotāji, kuru produkti atbilst augstākām kvalitātes normām nekā Eiropas Komisijā noteikts konkrētajai pārtikas grupai un kuru izmantoto izejvielu izcelsme ir precīzi izsekojama un pārbaudāma. Līdz ar to var droši apgalvot, ka šo produktu galvenā priekšrocība ir augstā produktu kvalitāte, ko pārbaudījušas un apliecinājušas sertificētas auditoru kompānijas.

Šobrīd Zaļā karotīte ir piešķirta 204 produktiem no 43 ražotājiem Latvijā


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu