Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 06:07:10
Izklaide » 1. decembra raidījumā „Viss notiek”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
1. decembra raidījumā „Viss notiek”
Autors: Zanda Lūse, 28/11/2008 11:35

Šoreiz raidījums „Viss notiek” atskatās uz lietām, kas vēl pavisam nesen bija mūsu ikdiena, taču tagad tās vairs nelietojam – piemēram, disketes, peidžerus un citus tehnoloģiju produktus.

„Mēs visu laiku runājam par to, kas mūs gaida pēc 20 gadiem, bet, ja paskatās atpakaļ, daudzas lietas ir radušās un attīstījušās tik strauji, ka grūti tam pat izsekot līdzi. Lietas, kas mūsu ikdienā tagad šķiet parastas un pašsaprotamas, vēl pirms desmit gadiem likās zinātniskā fantastika,” stāsta raidījuma autore un redaktore Adriāna Roze.

„Viss notiek” viesojas uzņēmumā, kas nodarbojas ar pasta sūtījumiem, lai noskaidrotu, kas īsti ir aplokšņotājs? Ja agrāk visi sūtījumi tika sagatavoti manuāli, bija kāda sekretāre, kas visas izprintētās vēstules lika aploksnēs, tad tagad visus mūsu rēķinus un citus sūtījumus sagatavo roboti. Kā un cik strauji ir mainījusies vēstuļu sagatavošana?

Par šiem un citiem interesantiem tematiem skatieties pirmdien, 1.decembrī, raidījumā „Viss notiek”, LTV1 plkst. 21:55 vai internetā – www.vissnotiek.lv.
 

Zanda Lūse
Projektu vadītāja
"Sabiedrisko attiecību aģentūra PR Stils"
"Eurocom Worldwide" pārstāve Latvijā
Lāčplēša iela 36 - 1, Rīga, LV - 1011
Tālr. 67 282 472, fakss 67 281 973
Mob. tālr. 28 678 976
E - pasts: zanda.luse@pr-stils.lv
www.pr-stils.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu