Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:14:11
Izklaide » Valmierā skanēs Lielais Ziemassvētku gaidīšanas koncerts džeza noskaņās
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valmierā skanēs Lielais Ziemassvētku gaidīšanas koncerts džeza noskaņās
Autors: Līga Tarbuna, 28/11/2008 10:46

Piektdien, 5.decembrī, plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā sāksies Lielais Ziemassvētku gaidīšanas koncerts džeza noskaņās. Koncertā piedalīsies bigbends „Valmieras puikas”, jauniešu koris „Konsonanse”, Kocēnu pagasta jauktais koris „Imera” un Valmieras Valsts ģimnāzijas koris „Bonus”, kā arī instrumentālā grupa un vokālā grupa „Pozitīvs” Imanta Toča vadībā.

Pasākumā uzstāsies arī Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas solistes Elīna Viļuma un Baiba Jurkeviča, kā arī Valmierā jau labi zināmas solistes Elīna Krastiņa, Laura Tjuniņa, Katrīna Kalniņa, Ronja Burve, Sabīne Tauriņa, Aiva Tauriņa, Sabīne Petrusēviča un Sabīne Zaķe.

Koncerta idejas autors Imants Točs pastāstīja, ka programmā iecerētas populāras un labi zināmas džeza melodijas Ziemassvētku noskaņās. Koncertā izskanēs arī Kristofa Šonera skaņdarbs „Magnifikāts”, ko jaunā diriģenta Renāra Veličko vadībā vienotā skanējumā izdziedās koncerta dalībnieki.
Jāpiebilst, ka pasākuma apmeklējums bez ieejas maksas.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras Kultūras centra
sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.tel.: 28382051
E-pasts: liga.tarbuna@valmiera.lv
Fakss: 64207125
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu