Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 04:36:13
Izklaide » BIGBANK labdarības pasākuma dalībnieki ziedo dzīvnieku patversmei
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
BIGBANK labdarības pasākuma dalībnieki ziedo dzīvnieku patversmei
Autors: Sintija Pakalne, 28/11/2008 10:33

23. novembrī Balti Investeeringute Grupi Pank AS (BIGBANK) sadarbībā ar Latvijas sporta suņkopības federāciju sporta kompleksā „Ķeizarmežs” organizēja suņu meistarības sacensības „BIG Match Show”, kuru laikā tika savākti ziedojumi Ls 450 apmērā dzīvnieku patversmei „Dzīvnieku draugs”.

„Esam ļoti gandarīti par paveikto un pasākums, spītējot sliktajiem laikapstākļiem, tik tiešām bija izdevies. Par to liecina ne vien dalībnieku un viņu mīluļu emocijas pasākuma laikā, bet arī ziedojumos savāktie līdzekļi, kas tālāk tiks novirzīti dzīvnieku patversmes „Dzīvnieku draugs” iemītnieku labturībai”, prieku par paveikto pauž dzīvnieku patversmes „Dzīvnieku draugs” direktore Solvita Vība.

Kopumā pasākumā piedalījās 23 dažādu šķirņu suņi vecumā no 1 līdz 8 gadiem. Pasākums norisinājās 3 posmos un katrā no tiem tika noteikti uzvarētāji 3 vecuma grupās. Uzvarētāji visās grupās bija vienas pilsētas – Talsu – pārstāvji, kas ir nebijis notikums šo sacensību vēsturē. Sacensības uzraudzīja un tiesāja Latvijas sporta suņkopības federācijas pārstāvji, garantējot godīgu un profesionālu sacensību norisi un vērtēšanu. Ikvienam pasākuma apmeklētajam bija iespēja vērot arī dažāda veida paraugdemostrējumus, piemēram, suņu augstlēkšana, ātrākais suns – aizturētājs u.c.

Pasākuma laikā gan dalībniekus, gan patversmes iemītniekus atbalstīja SIA „ELFS PET FOOD”, kas Latvijā plašāk pazīstams kā „Husse” dzīvnieku barības izplatītājs.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu