Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:07:49
Izklaide » Bērnu rotaļu un attīstības centra atvēršanas svētki Valkā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Bērnu rotaļu un attīstības centra atvēršanas svētki Valkā
Autors: Inguna Medne, 28/11/2008 10:19

Svētdien, 30.novembrī plkst.12.00 bijušajās poliklīnikas telpās (Valkā, Rūjienas ielā 3), 3.stāvā, 311.kabinetā svinīgi atklās Valkas pilsētā pirmo bērnu rotaļu un attīstības centru „Mana kabatiņa”.

Pasākuma gaitā paredzēta svinīgā atklāšanas uzruna, dažādas rotaļas, pirmās svecītes iedegšana Adventes vainagā, dzimšanas dienas tortes baudīšana un tuvāka iepazīšanās ar rotaļu un attīstības centru.

„Esmu ļoti pateicīga visiem, kuri mani atbalstīja šī projekta realizēšanā. Telpas centra izveidei iznomā Valkas pilsētas dome. Arī par Valkas uzņēmējiem varu teikt tikai labus vārdus, iepriecināja viņu pozitīvā attieksme un atsaucība. Paldies pilsētas iedzīvotājiem, jo tikai ar kopīgiem spēkiem šī ideja ir īstenota. Projekta realizēšanā iesaistījās vairāk kā 20 pilsētas uzņēmumi, kā rezultātā tika savākti līdzekļi centra remontam, mēbelēm, mantām un citam nepieciešamām lietam. Telpu remonta veikšanai ieguldīju arī savus līdzekļus,” stāsta bērnu rotaļu un attīstības centra „Mana kabatiņa” koordinatore Ilze Leicāne.

Centra darbība būs vērsta ne tikai uz mazuļa attīstību, pilnveidošanu un socializācijas prasmju pilnveidošanu, bet arī uz māmiņas attīstību, kopā ar mazuli. Vēl idejas autorei Ilzei ir doma, ka ar laiku centrs varētu pildīt arī funkciju, kas veicinātu ģimeņu labklājību un vecāku personības pilnveidošanu. Tādēļ viena no centra funkcijām ir bērnu vecāku atbalsta programmu izveide. Tās ir lekcijas, praktiskas nodarbības, psihologu un juristu konsultācijas, nodarbības topošām māmiņām, jo diezgan grūti ir atgriezties darbā gandrīz pēc 2 gadu pārtraukuma.

Uz centra dzimšanas dienu un atvēršanas svētkiem laipni aicinātas gan topošās māmiņas un tēti, gan vecāki kopā ar bērniem, vecmāmiņas un vectētiņi, visi citi interesenti, kā arī tie, kuri varētu sniegt jebkādu palīdzību centra turpmākajā attīstībā.

Būsim pateicīgi par katru viesi, par katru centra apmeklētāju un par katru atnesto dāvaniņu. Tiekamies pirmajā Adventē – 30.novembrī!


Papildus informācija
Bērnu rotaļu un attīstības centra „Mana kabatiņa” koordinatore
Ilze Leicāne,
29234102, 28657658
   
Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
64707617, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu