Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:17:11
Izklaide » LTV1 tiešraidē būs skatāma Latvijas Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonija
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
LTV1 tiešraidē būs skatāma Latvijas Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonija
Autors: LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa sadarbībā ar sabiedrisko attiecību aģentūru „Prospero”, 28/11/2008 10:08

Sestdien, 6. decembrī, no plkst. 18:15 LTV1 ēterā būs skatāma tiešraide no Latvijas Gada balvas sportā 2008 pasniegšanas ceremonijas, kas šoreiz risināsies Dailes teātrī.

Ceremonijas laikā kopumā 13 nominācijās tiks apbalvoti Latvijas labākie aizvadītā gada sportisti, treneri, debitanti un nozīmīgākie sporta notikumi, kas nesuši mūsu valsts vārdu pasaulē.

Turklāt savu simpātiju varēs noteikt arī skatītāji, tiešraides laikā ar telefonbalsojuma starpniecību nosakot “Latvijas populārākā sportista/-es” balvas ieguvēju. Balsošana risināsies no plkst. 18:15 līdz plkst. 20:00. Balsošanas nosacījumi taps zināmi ceremonijas laikā.

Jau šobrīd pretendentus uz “Latvijas populārākā sportists/-e” nomināciju sporta līdzjutēji izvirza, balsojot interneta portālos „Delfi” un „Olimpiade.lv”, tālab balsojuma finālā LTV ēterā iekļūs tie trīs sportisti, kas līdz 2008. gada 4. decembrim būs savākuši vislielāko līdzjutēju balsu skaitu. Līdz šim brīdim nominācijā „Latvijas populārākais sportists/-te” visvairāk balsu saņēmis Māris Štrombergs, Ernests Gulbis, Aleksandrs Samoilovs, Ainārs Kovals, Viktors Ščerbatihs. Balsojums vēl turpinās, un iespējas izvirzīties vadībā ir arī citiem sportistiem!

Latvijas Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonija Dailes teātrī iecerēta visai grandioza; tajā vērosim Baltijā vēl neredzētu kustīgo projektoru šovu, kuru sporta līdzjutēji noteikti atcerēsies no Pekinas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas. „Šie projektori uz skatuves vizualizēs gada svarīgākos notikumus sportā, labāko sportistu triumfa mirkļus un emocijas, ļaujot skatītājam sajust līdzpārdzīvojumu un baudīt uzvaras prieku kopā ar sportistiem,” atklāj ceremonijas režisors Viktors Runtulis.

Vakara gaitā gaidāmi arī divi pirmatskaņojumi: īpašu priekšnesumu sarūpējuši četri Latvijā pazīstami mūziķi, kas pirmo reizi apvienojušies kvartetā, savukārt otru pārsteigumu sagatavojis dziedātājs Intars Busulis, kuru LTV1 skatītāji ik svētdienas vakaru var sastapt raidījumā „Krodziņā pie Paula” atraktīvā bārmeņa lomā.

Mūsu sportistus šajā vakarā godinās sabiedrībā pazīstami mūziķi, aktieri, sportisti, TV un radio zvaigznes, tostarp radio Dj Andris Freidenfelds, raidījumu vadītāja Anna Lieckalniņa, basketbolists Armands Šķēle, aktieri Egons Dombrovskis, Gints Grāvelis. Savukārt ceremoniju vadīs divi pieredzējuši profesionāļu pāri – LTV sporta ziņu vadītāja Ija Circene-Groša tandēmā ar Elvi Jansonu, kā arī Jana Duļevska un Raimonds Bergmanis.

„Latvijas Gada balvu sportā” rīko Latvijas Olimpiskā komiteja un Izglītības un zinātnes ministrija. Pasākumu organizē sabiedrisko attiecību aģentūra „Prospero”, savukārt ceremonijas māksliniecisko norisi un scenogrāfiju veido Viktors Runtulis un producentu apvienība „Virus Art”.


Informāciju sagatavoja:
LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa sadarbībā ar sabiedrisko attiecību aģentūru „Prospero”

Plašāka informācija:
Ieviņa Ancena
VB SIA "Latvijas televīzija" Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: +371 67200959,
Mobilais tālrunis: +371 26337544
E-pasts: ievina.ancena@ltv.lv




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu