Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 18:26:35
Pasaule » Somijas uzņēmējus informē par ekonomisko situāciju Baltijas valstīs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Somijas uzņēmējus informē par ekonomisko situāciju Baltijas valstīs
Autors: Latvijas Republikas vēstniecība Somijā, 27/11/2008 15:40

27.novembrī Latvijas Republikas vēstniecībā Somijā sadarbībā ar DnB Nord Banku Somijā organizē semināru Somijas uzņēmējiem „Pašreizējā ekonomiskā situācija un tās turpmākā attīstība Baltijas valstīs”. Seminārā, kuru atklāja Latvijas Republikas vēstniecības Somijā padomnieks Bahtijors Hasans un DnB Nord Bankas ģenerāldirektors Timo Reinikainens (Timo Reinikainen), prezentāciju par esošās ekonomiskās situācijas iespējām investoriem sniedz Latvijas Investīciju attīstības aģentūras Investīciju piesaistes nodaļas vadītājs Ralfs Dakters, bet DnB Nord Bankas galvenais ekonomists Vadims Titarenko (Vadimas Titarenko) uzstājas ar prezentāciju par galvenajiem Baltijas valstu ekonomiskajiem rādītājiem, kā arī sniedz prognozi par nākotnes attīstību. Pasākumā piedalās vairāk nekā 40 Somijas uzņēmēju.

Latvijas un Somijas ekonomiskās attiecības ir ļoti intensīvas. 2008.gada 1.pusgadā Somija ieņēma 9.vietu eksporta partneru vidū ( 87 651 391 EUR jeb 3,04%) un 6.vietu importa partneru vidū ( 229 336 603 EUR jeb 7,94% ). Somija ir piektā lielākā investorvalsts Latvijā. Uz 2008. gada 1. ceturkšņa beigām Somijas tiešās investīcijas Latvijā sasniedza 336,9 miljonus LVL.


Latvijas Republikas vēstniecība Somijā

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu