Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 04:54:47
Izklaide » Paula krodziņā šoreiz dominēs romantika...
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Paula krodziņā šoreiz dominēs romantika...
Autors: Ieviņa Ancena, 27/11/2008 11:37

Vai kādreiz esat redzējuši un dzirdējuši, kā Friča Bārdas dzeju lasa seriāla „Neprāta cenas” Vadims jeb aktieris Jakovs Rafalsons? Vai nekāro uzzināt, kam viņš to velta?

Mīlestība, dzīves kaislības un dzīves patiesības latviešu romantiskāko dzejnieku Austras Skujiņas, Friča Bārdas un Vizmas Belševicas dzejā un komponista Raimonda Paula mūzikā... Tieši uz šādas - liriskas nots – šoreiz būs noskaņojies raidījumu cikla „Krodziņā pie Paula” ceturtais raidījums, kas tradicionāli LTV1 ēterā būs skatāms sestdienas vakarā - 29. novembrī plkst. 21:15.

Uz romantisma takas sastapsies raidījuma īpašie viesi - Latvijas teātru aktieru zieds: Rēzija Kalniņa, Artūrs Skrastiņš, Marija Bērziņa, Katrīna Tatarinova, Rihards Lepers, Imants Skrastiņš, vokālā pedagoģe Anita Garanča un daudzi citi.

Jau tradicionāli romantisko burvību izdziedās populārie latviešu dziedātāji – no slimības gultas augšāmcēlies Intars Busulis, Ance Krauze, Amber, Andris Ērglis, Aivars Brīze, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, spēlēs orķestris Raimonda Macata vadībā. Pie klavierēm - krodziņa saimnieks Maestro Raimonds Pauls.


Ieviņa Ancena
VB SIA "Latvijas televīzija"
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: +371 67200959
Mobilais tālrunis: +371 26337544
E-pasts: ievina.ancena@ltv.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu