Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:17:18
Izklaide » Kino „Rīga” notiks novembra „Mammadaba Multi rīti”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Kino „Rīga” notiks novembra „Mammadaba Multi rīti”
Autors: Tomass Kotovičs, Olga Savina, 27/11/2008 10:51

Sākot ar septembrī, kino „Rīga” reizi mēnesī notiek kinoteātra, A/S „Latvijas Valsts meži” un Nacionālā Kino centra kopīgi organizēti „Mammadaba Multi rīti”, kad bērnus priecē īpaši atlasītas multiplikācijas filmu programmas par dabu, zvēriem un brīnumiem, kas notiek mežā. Novembra „Mammadaba Multi rīti” notiks sestdien, 29. novembrī. Šoreiz programmā gaidāmas raibas multfilmas, dažas no kurām ar mīļumu atcerēsies mazo skatītāju vecāki, toties dažas – multfilmas no Igaunijas – Rīgā varēs noskatīties pirmo reizi.

Sestdien, 29. novembrī, plkst. 11:00 kino „Rīga” Mazajā zālē „Mammadaba Multi rīti” programma bērnus iepazīstinās ar stāstu par pamestu šuneli, augstprātīgu zvirbulēnu, zaķīšu ģimeni, ezīti, kas nezin, kur likt papīrīti, kā arī kaimiņzemes sniegavīru, kas nekūst, un igauņu meitenīti Miriamu. Programmā tiek piedāvātas tādas multfilmas kā „Šunelītis”, „Zvirbulēns”, „Zaķīšu pirtiņa” (studija „Dauka”), „Dāvana” („Vides filmu studija”), kā arī trīs Igaunijas studijas „Nukufilm” leļļu filmas – „Burkāns pludmalē”, „Miriamas pikniks” un „Miriamas vistas būris”.

Pirms seansa notiks izdevniecības „liels un mazs” jaunās grāmatas par Cūkmenu „Resnais svešinieks” izloze ar galvenā varoņa piedalīšanos, kā arī tikšanās ar Meža māti no Tērvetes dabas parka.

Ņemot vērā mazo skatītāju lielo interesi, jau sākot ar decembri „Mammadaba Multi rīti” notiks skaistajā un plašajā kino „Rīga” Lielajā zālē.

Biļetes cena uz vienu „Mammadaba Multi rīta” seansu ir 2 lati, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 lati.


Papildu informācija:
Tomass Kotovičs,
A/S „Latvijas Valsts meži”
Komunikācijas daļas vadītājs
Tālr.: 7805432

Olga Savina,
kino „Rīga”
mārketinga menedžere
Tālr.: 67181136
http://www.kino.riga.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu