Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 00:16:40
Sports » Godinās Valmieras rajona sporta laureātus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Godinās Valmieras rajona sporta laureātus
Autors: Eva Eglīte, 26/11/2008 17:19

Valmieras rajona padomē ir apkopota informācija par rajona sportistu augstvērtīgākajiem rezultātiem 2008.gada sporta sezonā un, atbilstoši nolikumam, ir noskaidroti šī gada rajona sporta laureāti. Valmieras rajona padome arī šogad sveiks sportistus, kuri guvuši augstvērtīgus rezultātus Pasaules, Eiropas čempionātos un kausa izcīņas sacensībās vai izcīnījuši valsts čempiona titulu. Sportistu pieņemšana notiks šī gada 28.novembrī plkst. 18.30 Kauguru pagasta viesu mājā “Brūtes”.

Šogad tiks godināti 42 Valmieras rajona sportisti dažādās sporta disciplīnās - BMX velosportā, akadēmiskajā airēšanā, bobslejā, peldēšanā, airēšanas slalomā, raftingā, vieglatlētikā, velo orientēšanās, florbolā, vieglatlētikā - invalīdu sportā, pauerliftingā. Godināti tiks arī 7 treneri un 4 sporta klubi. Sporta laureāti saņems speciāli kaltas medaļas, kuras darinājis metāla mākslinieks Valērijs Batars.

Sportistus sveiks Valmieras rajona padomes priekšsēdētāja 1.vietnieks, Naukšēnu pagasta padomes priekšsēdētājs Jānis Zuments un priekšsēdētāja vietniece, Dikļu pagasta padomes priekšsēdētāja Renāte Zīdere.

Valmieras rajona sportistu ikgadējā godināšana notiks jau 15.reizi, pirmo reizi  - 1994.gadā godināti 27 sportisti un katru gadu godināmo skaitam ir tendence pieaugt. Pēdējos gados tiek sveikti aptuveni 50 sportistu, kas sasnieguši augstvērtīgus rezultātus.


Informāciju sagatavoja:
Eva Eglīte
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Valmieras rajona padome
Tālr.: 42 07174
Fakss: 42 07155
E-pasts: eva.eglite@valmierasrajons.lv
www.valmierasrajons.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu