Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 23:01:43
Sports » Uzsāk darbu E.Vasiļjeva hokeja skola
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uzsāk darbu E.Vasiļjeva hokeja skola
Autors: Sintija Pakalne, 26/11/2008 14:06

Jūrmalas pilsētas dome ir pieņēmusi lēmumu slēgt sadarbības līgumu ar Edmunda Vasiļjeva hokeja skolu, lai ar šī gada ledus sezonas sākumu organizētu bērnu un skolēnu slidošanas un hokeja spēles apmācību.

„Sports ir viena no Jūrmalas kā veselību veicinoša kūrorta prioritātēm. Pati daba mums devusi brīnišķīgu iespēju sportot īpaši veselīgā vidē. Vēl pavisam nesen vienīgās sportošanas iespējas bija pludmalē un mežā, bet nu, veicot mērķtiecīgus pašvaldības ieguldījumus, ar sportu visa vecuma bērni, jaunieši un pieaugušie var nodarboties arī mūsdienu prasībām atbilstošos sporta centros – stadionā „Sloka”, sākumskolas „Taurenītis” sporta zālē un kopš pagājušā gada Majoru ledus hallē trenēties arī ziemas sporta veidos,” stāsta Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aigars Tampe.

„Tas ir ļoti labi, ka pašvaldība gādā par hokejistu audzināšanu,” atzīst Edmunds Vasiļjevs. „Nodarbības Majoru sporta hallē jau esam uzsākuši. Ir diezgan daudz interesentu, taču gaidām vēl. Īpaši gaidām visus tos jūrmalniekus, kas jau līdz šim ir trenējušies un spēlējuši. Tas būtu labs papildinājums mūsu jau esošajai skolas hokeja komanda „Jūrmala”, kas jau ir guvusi starptautisku atzinību. Es zinu, ka ne viens vien Jūrmalas pusaudzis līdz šim ir mērojuši tālu ceļu uz Jelgavu, Piņķiem un Rīgu, lai trenētos. Tagad šāda iespēja ir dota tepat Jūrmalā.”

Trīspusējais sadarbības līgums, kas tiks slēgts starp Edmunda Vasiļjeva hokeja skolu, SIA „Jūrmalas namsaimnieks” kā hokeja laukuma apsaimniekotāju un Jūrmalas pilsētas domi paredzēs, ka bērni trīs stundas dienā varēs bez maksas izmantot treniņu laukumu, kā arī pašvaldība nodrošinās atalgojumu vienam trenerim. Domāts pagaidām veidot līdz četrām treniņu grupām, iesaistot tajās visu vecumu bērnus un jauniešus, kas vēlas mācīties slidot un spēlēt hokeju. Šajā nolūkā tiek apsekotas visas skolas un pirmsskolas iestādes, jo slidot sāks mācīt bērniem no 5-6 gadu vecuma ar domu, lai nākamajā mācību gadā Majoru pamatskolā varētu atvērt klasi ar padziļinātu hokeja spēles apmācību, kas būtu aizsākums iecerētajai Jūrmalas hokeja skolai.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu