Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 09:13:30
Izklaide » Valmierā iedegs Ziemassvētku egli
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valmierā iedegs Ziemassvētku egli
Autors: Līga Tarbuna, 24/11/2008 14:01

Piektdien, 28.novembrī, plkst.17.00 Valmieras pilsētas centra laukumā tiks iedegta Ziemassvētku egle. Pasākumā piedalīsies VEF Kultūras pils bērnu popgrupa „Momo” un dziedātājs Cash. Mākslinieki izpildīs dziesmas no muzikālās interaktīvās izrādes „Labo domu Ziemassvētki”.

Bērnu popgrupa „Momo” izveidota 1991.gadā. Kolektīvs izpilda daudzveidīgu repertuāru – folkloras, džeza, garīgo mūzikas programmas, Arvīda Žilinska dziesmu programmu, kā arī Verai Singajevskai un Elgai Igenbergai veltītu programmu kopā ar Tautas deju ansambli „Zelta sietiņš”. Tāpat ansamblis sadarbojas ar mūziķiem un komponistiem, piemēram, Silviju Silavu, Jāni Lūsēnu, Zigmaru Liepiņu, dziedātājiem Ievu Akurāteri, Chilly, Cash, kā arī ar Ainaru Virgu, Ēriku Balodi un citiem.

„Momo” jaunākā muzikālā izrāde „Labo domu Ziemassvētki” aizraujošā un interesantā veidā palīdz saprast labo domu un labo darbu nozīmi mūsu ikdienas dzīvē, kā arī atklāj Ziemassvētku burvību un fantastisko meža pasauli. Izrādi caurvij labo domu un darbu ideja, kas saturiski izvirza priekšplānā izrādes morāli - savu slikto darbu atzīšana, nožēlošana un apņemšanās kļūt labākam ir mērķis, kas viegli sasniedzams katram bērnam. Tikai kļūstot labākiem, kopā domājot labas domas un darot labus darbus, ikdienā un svētkos spēj notikt brīnums.

Jāpiebilst, ka šogad Valmieras pilsētas galvenā svētku rota atrasta Strenču pusē, AS „Latvijas valsts meži” Austrumvidzemes mežsaimniecības teritorijā. Egles meklējumos iesaistījušies daudzi, taču par labāko atzīta pašvaldības Koku novērtēšanas komisijas dalībnieka Voldemāra Gobas noskatītā.

Zaļā svētku rota pilsētas centrā valmieriešus un pilsētas viesus priecēs līdz janvāra sākumam.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tel.: 28382051




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu